Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Göz alıcı kombinlere eşlik edecek

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, 2017-2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden...

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, 2017-2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden farklı ve günün her saatine uyum sağlayan modelleri ile çekiciliği elden bırakmıyor. 

Sezonun renk ve detaylarının ön planda olduğu hakiden bordoya, süetten kadifeye, çift renkli modellerden trok detayına kadar Butigo’nun yeni sezon koleksiyonu, göz alıcı kombinlere eşlik edecek…

Dünya moda akımlarından ve sezon trendlerinden ilham alınarak hazırlanan koleksiyonlarıyla dikkat çeken Butigo’nun, rahatlığı ve etkileyici stilleri ile ön plana çıkan 2017-2018 Sonbahar/Kış Koleksiyonu FLO mağazalarındaki yerini aldı.

Sezon trendi ayakkabı ve bot modelleri ile hem gündüz hem de gece için şık alternatifler sunan Butigo, yeni sezonun öne çıkan detayları ve renk seçenekleriyle her tarza ve her zevke hitap eden bir çeşitlilik sunuyor.

Yeni sezonda kendini ispatlayan ve sezonu etkisi altına alan süet, kadife ve çift renk detayları, Butigo’nun özgün modelleriyle stil sahibi sezon kadınlarını ön plana taşıyacak. Sneakerlardaki küçük ama etkili detaylar ve atletik parçalar stilinize derinlik katmaya hazırlanıyor. Sezon trendi paraşüt kumaş, toka, trok ve bağcık detaylı botlar ve renkli sneakerlar; bordo, vizon ve siyah renk seçenekleriyle yeni sezonda da hafta sonu şıklığından ve rahatlığından vazgeçemeyenlerin favorisi olacak. Sezonun bir diğer favorisi kalın topuklar ve babetler, Butigo zarafeti ile birleşerek bordo, vizon, siyah ve çift renk seçenekleriyle ofis kombinlerinin en şık tamamlayıcısı, yoğun iş temposunda şıklığından ödün vermeyenlerin kurtarıcı parçalarından olmaya aday.

Butigo’nun kaliteyi cazip fiyatlarla sunan 2017-2018 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe