Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Khaki pantolonunun lideri sunar

Dockers® Smart 360 Flex Khaki Koleksiyonu, erkeklere günün her anında daha fazla konfor ve dayanıklılık saÄŸlayan, inovatif dört yönlü esneme...

Dockers® Smart 360 Flex Khaki Koleksiyonu, erkeklere günün her anında daha fazla konfor ve dayanıklılık saÄŸlayan, inovatif dört yönlü esneme teknolojisiyle üretildi. 

Smart 360 Flex ütü istemez özelliği, gizli cepleri ve esnek bel bandıyla, şimdiye kadar erkek gardıroplarına dahil olan en işlevsel tasarım. Bu yeni parçalar önemli bir iş toplantısında, arkadaşlarla dışarıda veya aileyle geçirilen özel bir günde, erkeklere en şık şekilde eşlik edecek.

30 yıllık khaki uzmanlığını zirveye taşıyan Dockers®, bugüne kadar ürettiÄŸi en inovatif pantolon modelini, tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de görücüye çıkardı. “Erkekler bir pantolondan ne ister” sorusuyla yola çıkan markanın tasarım ekibi, khaki pantolonları optimize ederek mümkün olan en rahat hale getirdi. Dayanıklılık ve özgüvenli görünüm ise, elbette es geçilmedi.

Dockers®’ın yepyeni koleksiyonunun ismi Smart 360 Flex. Bu yeni pantolonların en önemli özelliÄŸi, tipik streç kumaÅŸların aksine tek yönlü deÄŸil, hem yatay hem dikey ÅŸekilde, yani dört yöne doÄŸru esneyebilmesi. Dahası, Smart 360 Flex pantolonlar uzun bir günün sonunda da tıpkı sabahın ilk anındaki gibi iyi görünüyor.

Şimdiye kadar üretilen en işlevsel tasarım
Smart 360 Flex, müthiş rahatlığı ve şık görünümünün yanı sıra, yenilikçi detaylarıyla şimdiye kadar erkek gardıroplarına dahil olmuş en işlevsel tasarım olma özelliğini de taşıyor. Pantolonların bel bandı streç kumaşlar sayesinde yumuşak ve esnek. Ayrıca cep telefonu ve diğer kıymetli eşyalar için gizli cepleri bulunuyor. Ütü istemez özelliğiyle de konforu zirveye çıkarıyor.

80’lerden bugüne… Rahat, çaÄŸdaÅŸ ve ‘esnek’
Dockers®, erkeklerin iÅŸ hayatında resmi takımlara alternatif kıyafetler aramaya baÅŸladığı ve kiÅŸisel stilini ortaya koyabilmeye imkanı sunan parçalara yöneldiÄŸi 1980’lerde doÄŸdu. Giyim kodlarının gelenekselden günümüzün ‘casual’ olarak ifade edilen tarzına doÄŸru kaydığı süreçte, çığır açan pantolonlarıyla her seferinde erkeklerin gönlünü fethetti. Hem modern hem profesyonel görünümü aynı parçalarda birleÅŸtirmeyi baÅŸardı.

Åžimdi Smart 360 Flex koleksiyonu ile günün her anında erkeklerin yanında olmayı sürdürüyor. Rahatlığı ve çaÄŸdaÅŸ görünümüyle, erkekleri sabahın ilk saatlerindeki bir üst yönetim toplantısından, geceye uzanan happy hour’lara kadar en şık ÅŸekilde taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi