Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Aşağı Doğu Yakası’nda Bir Aşk Hikâyesi

Lee® Sonbahar-Kış koleksiyonu, meşhur ‘Love Story’ filminden ilham alınarak tasarlandı. Filmi, günümüz Aşağı Doğu Yakası akımları, kesimleri...

Lee® Sonbahar-Kış koleksiyonu, meşhur ‘Love Story’ filminden ilham alınarak tasarlandı. Filmi, günümüz Aşağı Doğu Yakası akımları, kesimleri ve kumaşları ile birleştiren Lee® kendi tarzını yansıtan çağdaş bir 70’ler görünümü ortaya koydu.

Zamansız üstlere, son derece yumuşak örgülere ve nostaljik denime hoş bir sonbahar dokunuşu yapan marka ilham aldığı kişilerden stil önerileri aldı. Zarif bir 70’ler görünümü yakalamak için bir veya iki parça seçmek, ya da tamamen 70’lerdeki gibi giyinerek dönemin ruhunu modern bir tarzla yansıtmak bu sezon mümkün!

Şirin, çizgili şapkaların ve atkıların, süet ürünlerin (gerçek anlamda şahane olan bir ceket de dahil) yanı sıra, fitilli örgüler, balıkçı yaka parçalar rahatlıklarıyla öne çıkıyor. Bunlara retro fontlu sloganlı tişörtleri, son derece yumuşak oduncu gömleklerini, ekoseli kumaşları ve üç farklı renk seçeneği bulunan rahat denimi de ekleyin. Elle işlenmiş nostaljik parçalar, parlak canlı maviler ve koyu şehir görünümleri New York hayalini yansıtıyor.

Denim tutkunları, kumaş kalitesi ile denimleri oluştururken başvurduğu kesim ve dikim yöntemleri arasında kurduğu denge sayesinde Lee®’yi skinny kesimin kalesi olarak görüyor. Lee, vücut gelişimlerini göz önüne alarak en iyi skinny kesimi Scarlett’ın yelpazesini ilerletmeye ve genişletmeye devam ediyor.

70’lerin kapak kızı görünümünü anımsatan Skinny Flare modeli ile sezona oldukça iddalı bir başlangıç yapan Lee, bu sezon yüksek bel Mom Jean modeline Mom Tapared isimli konik bir versiyon ve yeni bir Mom Straight kesimi ekliyor. Yeni retro kesimli Wide Leg Chino ve Wide Leg Bib de slim ve biçimli bir görüntü arayanların dikkatini çekecek tasarımlar arasında. Boyfriend kesimli Sallie’yi ince ayrıntılarla güncelleyerek büyük cep sevenlere sunan marka her zaman olduğu gibi, dünyanın en iyi değirmenlerinden gelen denimi kullanıyor.

Son derece retro, çağdaş ve %100 ilham alınarak tasarlanmış olan bu koleksiyon 1970’lere yazılan bir aşk mektubu ve modern bir mercek yardımıyla günümüzden geçmişe bir bakış.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi