Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehrin modern yüzünü keşfetmek isteyen erkekler için

Doğası gereği maceracı bir yapıya sahip olan Timberland, yeni modern sneaker modelleri ile vahşi Amerikan ruhunu, en zorlu yolları seçmekten...

Doğası gereği maceracı bir yapıya sahip olan Timberland, yeni modern sneaker modelleri ile vahşi Amerikan ruhunu, en zorlu yolları seçmekten çekinmeyenler için şehre taşıyor.

Flyroam, günümüzün minimal estetik anlayışını Timberland’in güçlü kişiliğiyle uyumlu bir şekilde tasarlıyor.

Flyroam koleksiyonunun kalbinde yatan hem hafiflik hem de esneklik sağlayan AeroCoreÔ teknolojisi sayesinde tasarımlar, şehri dinamik bir oyun alanına çevirmeye hazırlanıyor.

Bu yeni enerji sistemi, ağırlığı azaltmayı ve esnekliği en üst noktaya çıkarmayı vadediyor.

Performans odaklı tasarımı ayak üzerindeki darbeyi en aza indiriyor ve özel kauçuk orta tabanı sayesinde yüksek yastıklama sunuyor. Flyroam ile şehri en üst performansı ile keşfetmek artık çok kolay.

Yumuşak deriden farklı renklerde tasarlanan Flyroam, farklı model alternatifleriyle de Eylül ayının ortasından itibaren Timberland mağazalarında.

Her detayında karizmatik ve havalı olan Flyroam; hafif, hızlı ve özgür olmayı sevenler için yeni bir Timberland ikonu olmaya hazırlanıyor. Sen de onlardan biri misin?

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe