Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sezonun En Gözde Koleksiyonları

BEYMEN, yeni sezonda da dünyaca ünlü markaların 2017-2018 Sonbahar / Kış koleksiyonlarını ve en hit ürünlerini modaseverlerin beğenisine sun...

BEYMEN, yeni sezonda da dünyaca ünlü markaların 2017-2018 Sonbahar / Kış koleksiyonlarını ve en hit ürünlerini modaseverlerin beğenisine sunuyor.

Yıllardır pek çok marka için koleksiyonlar tasarlayan ünlü stil ikonu Alexa Chung, kendi adıyla lanse ettiği markasının ilk koleksiyonu ile bu sezon exclusive olarak BEYMEN’de. Deneyselliğin öne çıktığı koleksiyonda bir it-girl'lün gardırobunda olması gereken tüm kilit parçalar yer alıyor.

Bottega Veneta’nın kreatif direktörü Tomas Maier, yeni sezonda markanın şıklığını 1940’ların vintage esintileriyle buluşturuyor. Toprak tonları, terakota, buz mavisi gibi renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda çift yüzlü giyilebilen kaşmir ceket ve montlar, geniş omuzlu merserizeler ile tamamlanıyor.

Ünlü İtalyan markası Dolce & Gabbana yeni sezonu floral dokunuşlar, canlı renkler ve enerjik tasarımlarla selamlıyor.

Tasarımcı Phoebe Philo’nun imzasını taşıyan Céline 2017-2018 Sonbahar / Kış Koleksiyonu’nda boxy ceketlerle kombinlenen pantolon takımlar, düğmeli yakalar, geniş omuzlu smokin paltolar ve yağmurluklar dikkat çekiyor.

Ünlü İtalyan markası Etro’nun 2017-2018 Sonbahar / Kış Koleksiyonu Veronica Etro’nun Uzak Doğu seyahatlerinden ilham alıyor. Etro ile özdeşleşen şal desenine leopar ve kaplan gibi farklı desenlerin eklendiği yeni sezonda, aplike çiçekler, turuncu, sarı ve pembe tonlar gerçek bir renk patlaması yaşatıyor.

İngiliz tasarımcı Stella McCartney, 2017-2018 Sonbahar / Kış sezonunda çevre dostu ve sürdürülebilir moda bilinciyle hazırlanan tasarımlara ağırlık veriyor.

Silvia Venturini ve Karl Lagerfeld’ın layering parçalara odaklandığı Fendi 2017-2018 Sonbahar / Kış Koleksiyonu Roma mimarisini referans alıyor

Fransız moda evi Saint Laurent’in bu sezon ikinci koleksiyonunu hazırlayan Anthony Vaccarello, 2017-2018 Sonbahar / Kış sezonu için 1980’li yıllardan ilham alıyor. Koleksiyonda kabarık kol detayları ve asimetrik kesimler dikkat çekiyor.

Dior, yeni sezonda zamansızlık kavramını ele alıyor. Siyah ve lacivert renklerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda maksi etek, bol paçalı pantolonlar, yüksek bel gibi trendler çok daha yenilikçi, çok daha modern bir şekilde hayat buluyor.

Angela Missoni, bu sezon Missoni için tasarladığı koleksiyonda uzun yıllar kendisine ilham veren Monte Rosa dağından ilham alıyor. Missoni’nin mükemmel işçiliğini gözler önüne seren koleksiyonda etkileşimler ve tezatlar birlikte yer alırken, uzun örgü hırkalar, çapraz etekler öne çıkıyor.

Temperley London, frak kesimler, dantelli elbiseler, fırfırlı manşetler, Viktoryan farbelalı yakalar, işlemeler, kalın balıkçı kazaklar ile tamamlanan kabarık etekler ile yeni sezonda romantizm rüzgarları estiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe