Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Koton’dan Fahriye Evcen imzasıyla ilham veren ‘özgür ruhlu jean’

Sezonun Jean trendlerini belirleyen Koton Jeans, 2017-2018 Sonbahar - Kış sezonunda, reklam yüzü Fahriye Evcen’in tasarladığı Özgür Ruhlu Je...

Sezonun Jean trendlerini belirleyen Koton Jeans, 2017-2018 Sonbahar - Kış sezonunda, reklam yüzü Fahriye Evcen’in tasarladığı Özgür Ruhlu Jean Koleksiyonu ile moda tutkunlarıyla buluşuyor. 


‘Modern Gezgin’ ana temasıyla hazırlanan Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu; maceracı, özgür ruhlu, seyahat eden, modern kadın tarzını öne çıkaran parçalardan oluşan zengin bir koleksiyon. Etnik ve egzotik çizgilerin ağırlıkta olduğu koleksiyonda yeni ve farklı bir teknikle uygulanan işlemeler, göçebe bir ruhu yansıtan renk ve desenler, bohem detaylar öne çıkıyor.

Fahriye Evcen for Koton Jeans Koleksiyonu bu sezon dünyayı dolaşan, modern-gezgin çizgisiyle moda ve jean tutkunlarına yeni bir jean konsepti sunuyor. Tasarımlı denim çizgisiyle hazırlanan koleksiyon; göçebe, bohem ve özgür bir ruhu yansıtıyor. Koleksiyon yeni kalıplar, yeni yıkamalar ve yeni görünüm olmak üzere üç ana yönelim üzerinde biçimleniyor.

Etnik ve egzotik çizgilere sahip tasarımlarda, geniş renk skalasında çok sayıda feminen detay da yer alıyor. Yeni kalıplar, farklı ve boncuklu işlemeler, geniş renk seçenekleri ve sweat shirt’ler koleksiyonun anahtar parçaları olarak öne çıkıyor. Baharat ve hakinin farklı tonlarının pek çok parçada hakim olduğu görülüyor. Püsküller, desenler, volanlar, geniş paçalar gibi detaylar, ürünlerde egzotizmi ve kadınsılığı bir arada sunuyor.

Koleksiyon, modern gezgin çatısı altında üç ana tasarım fikri üzerinde şekilleniyor.

Jean ile benzersiz ve büyülü görünüm
Birbirinden farklı sofistike tasarımları yansıtan parçalar, işlemeler ve el yapımı nakışlarla, süslemelerle, patchwork’lerle farklılaşan, benzersiz bir görünüm kazanıyor. Jean’in özgür ruhunu feminenlikle buluşturan ürünler, göçebe ve özgür bir stil sunuyor.

Kural dışı ve yenilikçi jean
Koleksiyona hayat veren bir diğer fikir, kural dışı ve yenilikçi bir jean duygusu taşıyor. Bu kategoride, yeni yıkamalar, büyük beden tasarımlar, göz alıcı detaylar taşıyan sweatshirt’ler öne çıkıyor. Bu fikrin hayat verdiği tasarımlar zamansız bir bohemlik duygusundan esinleniyor.

Egzotik bir dünya turu
Tasarımlara hayat veren bir diğer ilham noktası ise kadınsılık oldu. Bu fikirden yola çıkarak, volanlar, püsküller, saçaklar, geniş paçalar, geniş etekler, vücudu saran süper skinny kesimler gibi yeni denim kalıpları ile son derece feminen ve romantik bir çizgi yaratıldı.

Koleksiyonun göçebe ruhunu öne çıkaran bu tema altında panço, ordu ceketi ve yeni model gezgin ceketler gibi sezonun olmazsa olmaz parçaları yer alıyor. Parçalarda yer alan etnik ve kültürel detaylar hafif bir Güney Amerika esintisi taşıyor. Koleksiyon bu yönüyle, insanın muhteşem anılar ve paha biçilmez keşiflerle doldurduğu seyahat tutkusunu ve bu sayede hissettiği özgürlük duygusunu yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe