Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Yılda Sevdiklerinize Konfor ve Şıklık

İskandinavya’nın ayakkabı devi ECCO’nun konfor ve şıklığı bir arada sunan Shape koleksiyonu yeni yılda sevdiklerinize vereceğiniz en güzel h...

İskandinavya’nın ayakkabı devi ECCO’nun konfor ve şıklığı bir arada sunan Shape koleksiyonu yeni yılda sevdiklerinize vereceğiniz en güzel hediyelerden biri olacak. 2017-18 Sonbahar/Kış koleksiyonunun yıldızı Shape, göz alıcı tasarımı, inovatif teknolojiler ile buluşturması ile ön plana çıkıyor.

Yılın en özel gününe sayılı günler kala sevdiklerimize hediye alma telaşı da giderek artıyor. Özel zamanlarda en özel hediyeyi almak isteyenlerin kurtarıcısı ECCO, Shape koleksiyonunda hem zarif hem de şık seçenekleri ile göz dolduruyor. Seçiminiz ister topuklu ister düz olsun Shape serisi ayağınıza hak ettiği rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Üstelik ECCO’nun Shape koleksiyonunu sevdiklerinize hediye edebileceğiniz gibi yeni yıla özel indirimlerden faydalanıp bu yılbaşı kendinizi de ödüllendirebilirsiniz.

Hem zarif hem teknolojik ECCO Shape

Yüksek topuklu ayakkabı giymek, artık moda uğruna çile çekmenizi ve ayakkabılarınızı çıkaracağınız saatleri iple çekmenizi gerektirmiyor. İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturan ECCO ile yüksek topuklu ayakkabılarla bir gün geçirmek artık çok daha kolay. Sonbahar/Kış 2017 ECCO SHAPE koleksiyonunun zarafeti ve öncü teknolojisi, kadınların rahatlık ile şıklık arasında bir tercih yapmak zorunda kalmamaları için geliştirildi. Her iki tarafında da yumuşak poliüretan (PU) bulunan anatomik topuk tabanı, direkt enjekte edilmiş PU taban ve kalıplanmış anatomik iç taban gibi inovasyonlarla tasarlanan koleksiyondaki topuklu modeller, ayaklara olağanüstü konfor ve destek sağlıyor.

ECCO ile yeni yılda da şıklık sizinle…

Sonbahar ve kış ayları boyunca şık ve sıcak kalabilmek eğer bir sanat ise, bu sanat ECCO ayakkabılardan başlar. Soğuğa karşı korunmanız ve ayağınızın altında yağmur, dolu ve kar olması, sonbahar ve kış aylarında tarzınızdan ödün vermenizi asla gerektirmiyor. Yağan yağmur ile baş edebilecek, şehrin caddelerinde yürürken tarzınızı ve şıklığınızı yansıtabileceğiniz çarpıcı bir kışlık bot olarak öne çıkan ECCO SHAPE 55 Chalet Platfom ile siz de bu kışı ve yeni yılı keyifli geçirebilirsiniz.

Bu modern kışlık botu yaratabilmek için göz alıcı tasarımı, dayanıklı ve inovatif teknolojiler ile buluşturan ECCO, ayaklarınız için sıcak, kuru ve son derece konforlu bir koleksiyon geliştirdi. Suya son derece dayanıklı olan ECCO HYDROMAX® deriler ile üretilmiş olan bot, yalıtımlı dikişleri ile birlikte üstün koruma sağlarken, kumaş astar ayakları sıcak tutuyor; kauçuktan oluşan bir ön parça zemin tutuşunu artırıyor. ECCO ile konfor ve şıklık kışın da ayağınıza geliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi