Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zarif ve ışıltılı

Kokteyl ve özel davetler için tasarladığı abiye modelleri ile şıklığın adresi Home Store, bu sezon çok daha elegan çizgilerle donattığı kole...

Kokteyl ve özel davetler için tasarladığı abiye modelleri ile şıklığın adresi Home Store, bu sezon çok daha elegan çizgilerle donattığı koleksiyonuyla kalabalıklar içeresinde fark yaratmanıza olanak sağlıyor.

Cesur ve iddialı tarzını yansıtmayı seven kadınlar için doğru adres olan Home Store, yeni koleksiyonunda bulunan kokteyl ve abiye modelleri ile müşterilerine özel günlerde kalabalıklar içerisinden sıyrılabilecekleri çok özel modeller sunuyor.

Home Store ile ışılda…

Koleksiyonda bulunan abiye modelleri, zengin kumaş seçimlerinin yanı sıra renk, baskı detayları, birbirinden özenli desen tercihleri ile farklı stillere hitap ediyor. Koleksiyonda nakışlar, volanlar ve fırfırlar bu yılki temanın ruhunu yansıtırken; siyah, kırmızı ve lacivert gibi renklerin ağırlıkta olduğu elbiseler, kadınlara zarif ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Egzotik feminenliği, hareketli omuz ve boyun detayları, bol kesim formlardaki mini-midi boy elbise modelleriyle de Home Store, kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe