Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bahar “LA VIE EN FLEUR” koleksiyonu ile geliyor

OXXO tasarım ekibinin OXXO genç, dinamik, özgür ve rahat ruhundan ilham alarak tasarladığı, renkli desenlerin, uçuş uçuş formların, hafif ku...

OXXO tasarım ekibinin OXXO genç, dinamik, özgür ve rahat ruhundan ilham alarak tasarladığı, renkli desenlerin, uçuş uçuş formların, hafif kumaşlarla karşımıza çıktığı, “Le vie en fluer” koleksiyonu ile ilk bahar yaz modasına eşlik ediyor.

Sezona soft renklerle geçiş sağlayan, floral desenlerin, fırfır ve volan detayların hakim olduğu koleksiyon kumaş yapısı ve formuyla da özgürlük sunuyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte rengarenk blazer ceketler, trençkotlar ve merserize hırkalar, denim şortlar, etekler ve keten pantalonlarla baharı içinizde hissedin. Sezonun vazgeçilmez parçaları arasında yer alan trikolarda bulunan hacimli kollar, gömleklerdeki fır fır detaylar koleksiyonun dikkat çeken parçalarını oluşturuyor.

Koleksiyona ilkbaharın sıcak renkleri, yeşil, beyaz, mavi, pembe tonlarıyla hareket ve dinamizm katarken, bilek detaylı botlar, askılı çantalar ve şık clutchlar stilinizi tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi