Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dış Giyimde Konfor ve İşlevsellik Üzerine

Tokyo’nun rafine ve geleneksel ruhundan ilhamla yaratılan Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu, tüm parçalarda olduğu gibi, dış giyim ü...

Tokyo’nun rafine ve geleneksel ruhundan ilhamla yaratılan Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu, tüm parçalarda olduğu gibi, dış giyim ürünlerinde de konfor ve işlevselliği ön planda tutuyor. 

Yaklaşık üç sezondur dünya erkek trendlerinde gündemde olan dış giyim parçaları, bu sezonda da en az ceketler kadar önem arz ediyor.

Kolay kullanım ve rafine seçimin en iyi örneklerinden olan Cacharel dış giyim parçaları, hem müthiş bir ısıtma özelliğine sahip, hem de katlandığı zaman incecik ve yumuşacık bir hal alıyor. Yolculuklar sırasında yastık olarak da kullanılabilecek kapitone, silikon ve elyaf montlar, bir yandan da Cacharel’in renkleri ustaca kullanan yönünü yansıtan astar detaylara sahip.

Hareket özgürlüğüne düşkün erkeklere

Hareket özgürlüğüne düşkün erkekler için teknolojik kaban ve parkaların yanı sıra yün kaban ve paltolar da bu sezon Cacharel’in anahtar ürünlerinden biri olarak öne çıkıyor. 55 senelik bir geleneğe sahip Cacharel yün ve kaşmir paltolar, trendlerin etkisiyle geniş omuzlar ve büyüyen formlara bürünüyor. Ayrıca, soğuk coğrafyalarda, içine el örgüsü trikolarla giyildiğinde bile rahat hareket edilebilecek bir konfor alanı sağlıyor.

Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu’nda Tokyo’nun tüm dinamizmini yansıtan diğer bir ürün ise, termal konfor sağlayan montlar. Tapınak kırmızısı başta olmak üzere sezonun öne çıkan renkleriyle üretilen parkalar takma-çıkma kürklü kapişonlarıyla göz dolduruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi