Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Copenhagen koleksiyonunun ilham rotası

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu BOSS Orange saatleri yepyeni bir koleksiyonla karşımızda: Copenhagen koleksiyonunun...

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu BOSS Orange saatleri yepyeni bir koleksiyonla karşımızda: Copenhagen koleksiyonunun ilham rotası, modern cazibeye ve rengarenk mimariye sahip Danimarka’nın başkentine çevriliyor…

Yalınlık, şık modernizmin simgesi olarak betimlenirken "İskandinav-cool" ifadesi bu temayla saat dünyası içindeki yerini buluyor. Deniz kenarındaki kasaba evlerinin renk uyumunu gösteren mavi ve turuncunun yanında; gri, siyah ve gümüş tonlarının uyumu bizlere karamsar kıyılardaki gökyüzünü anımsatıyor. Koleksiyona ait saat modelleri, şehirli stile sportif bir yaklaşım getirirken, saat modellerini bileğinde taşıyanlara aktif yaşamın içerisinde zamanın değerini güçlü bir şekilde hatırlatıyor.

Parçalamak Boss Orange dizayn dilinin yenileyici ve hayati bir özelliğidir. Copenhagen Koleksiyonu'nda beklenen şeklin aksine “10” rakamını harflerle göstermek oldukça dikkat çekiyor.

Kadrandaki dikey fırça izleri dinamizmi vurguluyor. Bu birleşimin tümüne baktığımızda kusursuz bir kasanın içine kronograf sayaçlarının 3, 6 ve 9 rakamlarının dikkatlice yerleştirildiğini görüyoruz. Koleksiyonda şıklığın orijinal imzasını taşıyan metal bilezik ve deri kordon seçenekleri sunuluyor.

Bu sayede, İskandinav ruhu zamanı kendiliğinden ateşliyor…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi