Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar Yaz Coşkusuyla Oyuna Davet Ediyor

adidas Originals geçmişten taşıdığı büyük mirasın önemli bir yansıması olan adicolor koleksiyonunu yeni sezonda canlandırıyor. Bu özel kolek...

adidas Originals geçmişten taşıdığı büyük mirasın önemli bir yansıması olan adicolor koleksiyonunu yeni sezonda canlandırıyor. Bu özel koleksiyon için her biri alanında renkli kişiliğe sahip oyuncu, model, müzisyen genç isimlerle geçtiğimiz günlerde bir çekim gerçekleştirildi.

2018 İlkbahar-Yaz sezonunda canlı renkleriyle yeniden bizi renkli dünyasına alan adicolor, oyun kurgusunun içinde sofistike yönünü de koleksiyonla buluşturuyor. Bu koleksiyon için Türkiye’de gerçekleştirilen çekimde, Ali Kalyoncu Bedirhan Soral, Begüm Tank, Beliz Şen, Burak Can, Ece Begüm Yücetan, Emir Yargın, Efecan Şenolsun, Esra Akpınar, Fıratcan Pırlant, Gizem Barlak, İpek Yasemin, Merve Çağıran, Melike Şahin, Nihal Işıksaçan, Nil İpek, Öznur Serçeler, Salih Topçuoğlu, Songül Haydarpaşa ve Utku Ateş kamera önüne geçti ve koleksiyonun enerjisini yansıtan keyifli kareler ortaya çıktı. adicolor’ın global kampanyasının oyunbaz ruhunu yansıtan bu karelerde yer alan isimler, adicolor’ın ikonik ve keyifli ruhunu yansıttılar. Çekimlerde adicolor dünyasının boyun eğmeyen monokrom dünyasını anlatan fotoğraflar koleksiyonun çeşitlilik ve zengin bir kültür odaklı yaklaşımı vurguladı. Aynı zamanda eğlenceli ve ironik bir ton yarattı.

adidas Originals adicolor koleksiyonu markanın DNA’sının gücünü ve özgünlüğünü de kutluyor. adidas’ın ‘Biz kimiz ve hangi köklere uzanıyoruz?’ sorusunun tarihten bugüne taşınan cevabı olan adicolor, 70’lerden günümüze sokağın renkli kültürünü bir araya getiriyor. Yeni nesille yeniden ve özgün bir yapıyla buluşan koleksiyon, şehrin genç moda kültürüne hitap ediyor.

İlk kez 70’lerde modayla buluşan koleksiyonun 2018’deki dönüşü çok renkli! Geçmişin renklerini günün renkleriyle eşleştirerek, dört anlamlı renk tonu koleksiyonda karşımıza çıkıyor. Mavi Kuş, Çimenli Yol, Kızıl Kırmızı ve Güneş Sarısı diye anılan ana renkler, adicolor’da ilk kez 1983'te kullanılmıştı. Tamamen beyaz renkte adicolor ayakkabıların sadece keçeli uçlu kalemlerle dünyanın en ünlü ve saygın tasarımcılarıyla yapılan iş birlikleriyle 2006 Color Serisi ile harikalar yaratıldığına şahit olmuştuk. Geçmişten alınan ilhamla, koleksiyon yine bu simgeleşmiş tonların üzerine kurulu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi