Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadın ve erkekler için giyim, ayakkabı ve aksesuarlardan oluşan stiller

TOMMY JEANS İlkbahar 2018 koleksiyonu için hazırlanan reklam kampanyasında, rap yıldızı Christian “King” Combs, model ve müzisyenler Pyper A...

TOMMY JEANS İlkbahar 2018 koleksiyonu için hazırlanan reklam kampanyasında, rap yıldızı Christian “King” Combs, model ve müzisyenler Pyper America Smith ve Gabriel-Kane Day-Lewis ile modeller Diana Silvers, Lina Hoss ile Sup Park gibi milenyum kuşağı influencer’lar rol alıyor. 

Normları yıkarak benzersiz bir perspektif getiren kampanya, çeşitliliği ve bireyselliği ifade etmenin yeni yollarını tanımlıyor.

Çekimleri Devyn Galindo tarafından Kaliforniya’da gerçekleştirilen kampanya, global TOMMY JEANS denim topluluğunu macera dolu bir yolcuğa çıkarırken sokak modası esintili stiller giyen Christian “King” Combs, Pyper America Smith, Gabriel-Kane Day-Lewis, Diana Silvers, Lina Hoss ve Sup Park ile gençliği, özgürlüğü ve arkadaşlığı kutluyor. Mobile öncelik veren kampanya kapsamında ayrıca kural tanımaz tutumlarını, kendi stil anlayışlarını ve bireysel ifadeye cesur yaklaşımlarını paylaşan elçiler topluluğuyla özel video röportajlar da yer alıyor.

Kadın ve erkekler için giyim, ayakkabı ve aksesuarlardan oluşan stiller sunan Tommy Jeans İlkbahar 2018 koleksiyonu, hız ve yakınlık hissini bir doz nostaljiyle kutluyor. Koleksiyon, Formula 1 yarış pitindeki ekiplere klasik iş giyimi, bol ve rahat dış giyim parçaları, geniş kesimli siluetler ve denime güçlü vurguyla genç ve asi bir selam gönderiyor. İkonik şekillerden, cesur renklerden ve hız yarışçılarının kullandığı akıcı grafik desenlerden ilham alan görünümlerin yer aldığı koleksiyon, geleneksel Amerikan klasiklerini asi dokunuşlarla yeniden yaratıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe