Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Egzotik, naif, rock’n roll, kadınsı ve sportif tarzlar

Koton, yeni sezon trendlerini yansıtan tasarımlarını 2018 İlkbahar/Yaz modasına sunuyor. Farklı tarzlara yönelik en yeni ve en moda tasarıml...

Koton, yeni sezon trendlerini yansıtan tasarımlarını 2018 İlkbahar/Yaz modasına sunuyor. Farklı tarzlara yönelik en yeni ve en moda tasarımlar yeni sezon kadın koleksiyonunda bir araya geliyor.

Moda ve trend öncüsü Koton, 2018 İlkbahar/Yaz sezonuna en yeni ve en moda ürünleri farklı tarz alternatifleriyle sunuyor. Yeni sezon kadın koleksiyonunda egzotik, naif, rock’n roll, kadınsı ve sportif tarzları yansıtan birbirinden farklı ve zengin tasarım alternatifleri bulunuyor.

Egzotik Dünyaya Yolculuk

2018 ilkbahar/yaz sezonunda Meksika’nın renkli dünyası tasarımlarla modaya taşınıyor. Latin ateşinden ve çöl ruhundan ilham alınarak hazırlanan tasarımlarda egzotik bahar esintileri hakimiyet gösteriyor.

Sebze yeşili, haki, sıcak kırmızı ve açık mavi gibi Meksika ve Latin dünyasının simgesi haline gelen renklerin yer aldığı koleksiyonda çiçek nakışları ve kaktüs desenleri de dikkat çekiyor. Metal çivilerin, renkli püsküllerin, grafik desenlerinin ve slogan baskılarının ön plana çıktığı tasarımlarda deri görünümlü kumaşlar ve bağcık detayları da kullanılıyor.

Rugby Zamanı!

2018 sezonunun gözde tasarımlarının ilham kaynağını oluşturan ‘Rugby’ ile modada genç ve dinamik bir dönem daha başlıyor. Jarse ve kot kumaşların kullanıldığı tasarımlarda büyük zikzaklı omuz detayları, retro kelimelerin yer aldığı baskılar ve ince rugby şeritleri kullanılıyor. Kadınları futbolla bir araya getiren rugby modası ile ekose etekler geri dönerken şerit ve harf detaylı üst tasarımları ve taşlanmış kotlar sezonun en trend parçaları arasında yer alıyor.

Spor ve Şık

Koton 2018 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu, günlük giyimin vazgeçilmezi olan spor şık stilinin ilhamını yeni aktif sporlardan alıyor. Siyah ve beyazın canlı renklerin destekçisi olarak kullanıldığı tasarımlarda kırmızı ve saks mavisi gibi canlı renkler tercih ediliyor. Tasarımlarda hem rahatlık hem de kadınsılık ön planda tutuluyor. Yanları şerit detaylarla tasarlanan alt tasarımlarıyla vücuda ince bir görünüm kazandırılırken takım harfleri ve logolarıyla spor ruhu modayla buluşturuluyor. Tasarımlarda kullanılan soft jarse ve birleştirme kumaşlar ile rahatlık bir stil sağlanırken sportif modeller fırfırlarla özgünleştiriliyor.

Siyahtan Vazgeçemeyenlere Özel Tasarımlar

İlkbahar yaz mevsiminin gelişiyle etkinliğini azaltan siyah tasarımlar 2018’in ilk sezonunda gücünü artırıyor. Gül nakışları, metalik kumaşlar, metalik tunç, gümüş tonları ve pembe renginin dokunuşlarıyla ilkbahar yaz ruhuna uyum sağlayan siyah tasarımlar, kadınsı, gösterişli ve rock’n roll stilleri hedef alıyor.

Koton 2018 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu deri görünümlü fermuarlı ceket, beş cepli dar kot, geniş kollu sweathirt ve metalik tayt tasarımlarıyla yeni sezonda siyahın sihrini yaşatmaya devam ediyor.

Sezonun Rengi: Çivit Mavisi!

2018 İlkbahar/Yaz sezonu çivit mavisinin en açık tonundan en koyu tonuna kadar pek çok trend tasarımı maviyle buluşturuyor. Jarse, örgü ve kot kumaşlarının kullanıldığı çivit mavisi tasarımlarında 90’ların başrol oyuncusu kotlar ön plana çıkıyor. Şerit, yıldız ve grafik desen detaylarıyla sezona renk ve canlılık katan tasarımlarda boyutlu elmas ve parıltılı taş işlemeler de yer alıyor. Basic ve günlük parçaların yanı sıra beş cepli ceket modellerinin de bulunduğu tasarımlarla sezona farklı bir moda bakışı sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe