Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Legomatik Detaylar

Tokyo’nun geleneksel, teknolojik ve rafine ruhundan alınan ilhamla tasarlanan Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu, birbiriyle kolay eÅŸ...

Tokyo’nun geleneksel, teknolojik ve rafine ruhundan alınan ilhamla tasarlanan Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu, birbiriyle kolay eÅŸleÅŸebilen, legomatik detaylara sahip farklı parçaları bir araya getiriyor.

Bu sezon Cacharel erkeği için önemli parçalardan olan yelek modelleri, kolay eşleşmenin en güzel örneklerini veriyor. Yelek içi katları artırarak fonksiyonel, yelek içi katları azaltarak sıcak ve samimi bir görünüm sergilemek mümkün.

Şıklığı ve gece detaylarını temsil eden şal yaka, kruvaze kapama Cacharel yelekleri, son derece geleneksel mikro yünlü kumaşlarıyla ve kuş gözüne benzer küçük jakar desenleriyle göz dolduruyor. Bu yelekler istendiği zaman denim pantolon üzerine, istendiği zaman takım elbisenin içine, istendiğinde zaman içine tişörtle, istendiği zaman da son derece resmi bir gömlek ve kravatla kullanılabiliyor.

Cacharel yelekleri, modern bir duruÅŸ saÄŸlayan ütü dikiÅŸli pantolonlarla Tokyo’nun rafine ve net görüntüsünü sergileyen monokrom bir görünüm veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi