Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2018 İlkbahar-Yaz sezonuna damgasını vuracak

Global Spor Markası PUMA, FENTY PUMA BY RIHANNA koleksiyonu ile 2018 İlkbahar-Yaz sezonuna damgasını vuracak. Plaj şıklığının motor sporla...



Global Spor Markası PUMA, FENTY PUMA BY RIHANNA koleksiyonu ile 2018 İlkbahar-Yaz sezonuna damgasını vuracak. Plaj şıklığının motor sporlarının çekici tarzıyla birleştirildiği koleksiyonda yer çekimine meydan okuyan tasarımlar ile son derece cesur bir görünüm oluşturuluyor.

Rihanna’nın “Bu koleksiyon iki dünyayı bir araya getiriyor: motorkros ve sörf… Bu iki konsepti bir araya getirmek hiç kolay değildi, ama sonunda mükemmel bir ahenk yakalandı.” şeklinde konuştuğu FENTY PUMA by RIHANNA koleksiyonu lüks tasarımları spor şıklığıyla birleştirerek bir kere daha moda dünyasını etkisi altına alıyor.

FENTY PUMA by RIHANNA koleksiyonlarının DNA’larının devam ettirildiği yeni koleksiyonda, unisex tasarımlar, bol kesimler ve bedeni saran stiller dikkat çekiyor. İlhamını sörf tarzından alan koleksiyonda, yaz sezonuna uygun kapüşonlu sweatshirtler, basketbol şortları ile birleştirilerek mükemmel bir uyum sağlanırken, cesur bikiniler ve havuz partilerinin vazgeçilmezi olacakmonokiler ile çarpıcı görünümler sergileniyor. Koleksiyonun farklı tasarımlarında dikkat çeken neon dokunuşlar, ıslak görünümlü jel baskılar, dalış giysilerine özgü fermuarlar ve yama detaylar sörf ve ekstrem su sporları kültürüne gönderme yapıyor.

PUMA’nın motor sporları tarihindeki büyük mirası ve Rihanna’nın klasik yarış kıyafetlerini cesur bakış açısıyla yeniden tasarlayarak moda sahnesine sunduğu FENTY PUMA by RIHANNA koleksiyonu; damalı bayrak desenli ve sportif baskılar taşıyan profesyonel yarış kıyafetleri ile motor sporlarına ait giyim tarzını “Forever Faster” dan “Forever Fashion” a dönüştürüyor.

FENTY terlikler olmadan bir yaz sezonu elbette düşünülemez. 2018 İlkbahar – Yaz sezonunda FENTY terlikler, espadril ve neon havuz şeklinde farklı imajlara kavuşuyor. Yeşil, siyah ve bej olmak üzere farklı renk seçenekleri ile moda severlerin beğenisine sunulan tasarımlar, sıra dışı detaylarıyla sezonun favorisi olmaya hazır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi