Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

“Barış Arduç X NB koleksiyonu” tanıtıldı

Barış Arduç’un yaşam tarzı ve felsefesinden ilham alarak tasarlanan “Barış Arduç X NB İlkbahar Yaz koleksiyonu” tanıtımı önceki gün Vepa Gro...

Barış Arduç’un yaşam tarzı ve felsefesinden ilham alarak tasarlanan “Barış Arduç X NB İlkbahar Yaz koleksiyonu” tanıtımı önceki gün Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan ev sahipliğinde, Barış Arduç katılımıyla, Vadi İstanbul Michelle ‘de gerçekleşti.

Barış Arduç kendi tasarladığı “Barış Arduç X NB” ilkbahar yaz koleksiyonuyla ilgili basının sorularını yanıtladı. “Ben aslında bir tasarımcı değilim ama Önder Öztarhan spora olan tutkumu bildiği için New Balance ile bir işbirliği yaptık.

Durumu kişiselleştirmek adına Uzakdoğu felsefesinde tanıştığım ve kendi yaşamımda benimsediğim savaşçının yedi değeri olarak bilinen en önemli insani değerlerden; saygı, onur, sadakat, merhamet, dürüstlük, doğruluk, cesaret kelimelerini stüdyoda kendi sesimle seslendirip, ses dalgalarını koleksiyona taşıdık. Bu kelimeler koleksiyonun ruhuna hayat verdiler. Çıkan sonuçtan çok memnunuz” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe