Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar yaz sezonunu renk, parıltı ve desenlerle kutluyor

Türk tasarım markalarının buluşma noktası Gizia GATE, baharın tazeliğini ve renklerini aynı çatı altında buluşturduğu Türk tasarımcıların il...

Türk tasarım markalarının buluşma noktası Gizia GATE, baharın tazeliğini ve renklerini aynı çatı altında buluşturduğu Türk tasarımcıların ilkbahar yaz koleksiyonları ile hayatımıza yansıtıyor. 

Yeni sezon gardrobunuzu oluştururken Türkiye’nin en beğenilen moda tasarımcılarının koleksiyonlarını bir arada bulabileceğiniz Gizia Gate’e davetlisiniz.

Yeni sezonla birlikte Bora Aksu, Dice Kayek, Mehtap Elaidi İlkbahar yaz koleksiyonları Gate’de yerini aldı

Bora Aksu ilkbahar yaz koleksiyonu, Çağdaş Türk resminin ilk kadın ressamı olan Mihri Müşfik Hanım'dan ve onun kontrastlarla dolu yaşantısından ilham alıyor. Aksu koleksiyonunu, Gaziantep’te 16. yüzyıldan bu yana dokunan, bir dönem Osmanlı padişahlarının kaftanlarının da dikildiği, “saray kumaşı” olarak bilinen kutnu kumaşından oluşturuyor. Koyu kırmızı, koyu mavi ve lacivert tonları, turkuvaz, pastel mavi, pembe gibi yaz aylarının sembol renklerini, tül, ipek, kutnu ve şifonlarla harmanlayarak, yeni sezonda çarpıcı, romantik, büyüleyici bir koleksiyon sunuyor.

Dice Kayek İlkbahar yaz koleksiyonu “My Name is Eva”, karanlıkla aydınlığın çatışması, saflıkla kötülüğün, gençlikle yaşlılığın iç içe geçtiği, birbirleriyle bağdaşmayan materyal ve formların birleşmesi görülüyor. Kumaş seçimlerinden şekillere, işlemelerden finisyonlara kadar koleksiyonda zıtlıklar hakim, kötü adamlar ve iyi masum kızlar anlatılıyor. Dice kayek çok minimal, beyazın hakim olduğu, sade volanlar ve bol kesimlerin öne çıktığı duru ve romantik bir yaz koleksiyonu sergiliyor.

Mehtap Elaidi, İlkbahar yaz “Ve-Da-Ha” koleksiyonu, her vedanın bir başlangıç olduğu düşüncesinden yola çıkıyor. Ve-Da-Ha" koleksiyonu, iki kadının hayatlarının farklı dönemlerinin birbiriyle kesişmesini ve bu kesişimin onları özgürleştirmesini konu alıyor. Farklı gruplarda aynı model elbiseyi, tulumu veya pantolonu farklı tavırlarda ve yorumlarda sergilediği koleksiyonda uzun silüetler ve nakış detaylı tasarımlar dikkat çekiyor. Özlem duygusunu simgeleyen desenlerin hem payetlerde, hem de farklı dokularda karşımıza çıkması ise bir diğer dikkat çeken öğe olarak öne çıkıyor. Asimetrik kesimler, yalın elbiseler ve parıltılarla beraber, ilkbahar yaz sezonunu renk, parıltı ve desenlerle kutluyor.

GATE, Türkiye’de ve dünyanın bir çok ülkesinde merakla takip edilen Türk tasarımcıların yanısıra aksesuar ve çantada tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan golabal markaları da moda takipçilerinin beğenisine sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe