Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Japon tasarımından ilham alan iddialı baskılar

H&M Studio, Paris Moda Haftası kapsamında 28 Şubat’ta Japonya’nın şehirli zarafeti ve kendine özgü minimalizminden ilham alan ve “şimdi ...

H&M Studio, Paris Moda Haftası kapsamında 28 Şubat’ta Japonya’nın şehirli zarafeti ve kendine özgü minimalizminden ilham alan ve “şimdi gör, hemen alın” konseptinin de yer aldığı İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu sunmuş bulunuyor. 

Davet için Musée des Arts Décoratifs içerisinde, ikonik tatami minderleri ve iddialı ikebana aranjmanlarıyla dekore edilen modern bir Japon iç tasarımı yapıldı. Masaların arasında gerçekleşen defile öncesinde, aralarında Naomie Harris, Alexa Chung ve Joan Smalls gibi isimlerin de yer aldığı konuklara şık bir sunumla Japon yemekleri ikram edildi. Türkiye’den Ece Sükan da sezonun en büyük şovuna davetli olan özel isimlerin arasındaydı.

H&M Studio koleksiyonunda net hatlara sahip silüetler, rahat bir hava ve Japon yazı sisteminden ilham alan vurucu soyut baskılar yer alıyor. İş giyim parçaları,uçuşan kumaşlar ve iddialı trikolar minimal tasarım, saf renkler ve hareket arasındaki dengeye katkıda bulunuyor. Defilede Adwoa Aboah, Amber Valetta, Grace Elisabeth ve Edie Campbell gibi birbirinden farklı süper modeller yürüdü. Defilenin ardından Strawhatz dans grubu 200 civarı konuğa hareketli bir performans sergileyerek sahnede göz doldurdu.

“Japon tasarımından ilham alan iddialı baskılarımızı ve renklerimizi net hatlara sahip kıyafetler üzerinde görmek heyecan vericiydi. Özgün sofralar, çatal bıçak takımları, dekorasyonlar ve diğer ayrıntıların yanı sıra çok zarif bir ortam oluşturuldu. Dünya çapından müşterilerimizin favori parçalarını nasıl kombinleyeceklerini görmeyi merakla bekliyoruz” diyor, H&M Tasarım Direktörü Pernilla Wohlfahrt.

H&M Studio, H&M içerisinde kendi tasarım ekibine sahip olan, özel bir sezon koleksiyonu. Podyumda izlediğimiz kadın ve erkek giyim parçaları, defilenin hemen ardından online olarak sunuldu ve 1 Mart’tan itibaren dünya çapında mağazalarda sunuluyor olacak.

Defile için özel olarak yaratılan makyajlar, makyaj artisti Isamaya Ffrench tarafından H&M Beauty ürünleri kullanarak ortaya çıkarıldı. Koleksiyonu tamamlamak üzere, sade, minimalist, ferah görünümler yaratıldı. Gözlerde canlı renkler kullanıldı. Makyaj, sade, basit, çabasız ve kolay kullanılabilir kurgulandı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi