Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Jel Akü Fiyatları Değişkenliği

Enerji depolama birimi olarak da kullanılan aküler birçok araç gereçte de kullanılmaktadır. Kullanım alanlarının başında jel akülerin güneş ...

Enerji depolama birimi olarak da kullanılan aküler birçok araç gereçte de kullanılmaktadır. Kullanım alanlarının başında jel akülerin güneş enerjisi sistem ürünleri bulunmaktadır. Güneşten yararlanan bir depolama birimidir. Aynı zamanda günümüzde en çok tercih edilen akü çeşitleri arasında ilk sırada yer almaktadır.Jel akü fiyatları ise boyutlarına ve yapılarına göre farklılık göstermektedir. Maksimum kullanım süresi 10 saat olan akülerin daha fazla kullanma ihtimali de elbette ki vardır. Birçok alanda  büyük ve küçük araç gereçlerde de güvenli olarak kullanılması jel akü fiyatları kapsamında  bir başka alanın da ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Günümüzde Jel Akü Fiyatları Ve Kullanım Alanları

Sulu akülere nazaran jel aküler daha çok alanda kullanılmaktadır. Birbirinden farklı nitelikteki ürünlerin arasında da kullanılması bu jel akü fiyatları kategorisini de etkilemektedir. Zaman ile birlikte güneş enerjisi sistemlerinde başı çeken birçok ürün gibi jel akülerde kullanım alanlarını her geçen zaman diliminde büyütmeye devam etmektedir.

Bakımsız aküler olan jel akülere hiçbir şekilde su vs.. gibi benzeri katkı maddeleri ilave edilmemektedir. Bu durum bu akülerin daha fazla alanda kendini göstermesini sağlamaktadır. Bünyesinde sıvı elektroliti bulundurmayan jel aküler güvenli ve kaliteli bir ürün olarak bilinmektedir. Sulu akülere oranla daha fazla avantajı bünyesinde barındırmaktadır.

Jel Akü Fiyatları Daha Avantajlı Sunum İçinde

Genellikle geçmiş dönemlerde ve günümüzde de kimi yerlerde kullanılan sulu akülere oranla jel akülerin bünyesinde sıvı elektrolitine yer vermemesi daha çok kullanılmasını sağlamaktadır. Sulu akülerde kullanılabilir maksimum seviye, kapasite oranı %50 olurken bu seviye jel akülerde %80’ler civarındadır. Jel aküler 450-500 kere şarj edilme özelliğine de sahiptir. Tüm bu etkenler bu akülerin güneş enerjisi sistem ürünleri arasında ön sıralarda yerinin almasını sağlamaktadır.Bu nedenle jel akü fiyatları kapsamlı bir büyümenin arasında araştırılmaktadır. Zaman geçtikçe yatlarda, teknelerde, uzak mesafeler gerektiren birçok üründe, küçük veya büyük araç gereçlerde de kullanılan jel akülerin gaz çıkısına imkan tanımaması da kullanımının son dönemlerde artışının cevabını vermektedir.

Solar Sistemler Arasında Jel Akü Fiyatları

Solar sistemler diğer bir deyişle güneş sistem ürünleri arasında öncelikli olarak gösterilen jel akülerin boyutlarına nazaran sergilediği performans bir hayli büyük orandadır. Zaman geçtikçe günümüzde artan teknolojiden daha fazla yararlanarak bu ürünlerin kapasite ve ömrü de uzatılmaktadır. Belli bir atış seviyesine sahip bir ürün olan jel akülerin maksimum kapasite aralığının bir hayli ciddi oranda olması jel akü fiyatları ve bu ürünlerin güneş enerjisinde kullanım alanlarının artmasına neden olmaktadır. Gün geçtikçe doğal kaynak ürünlerinin kullanım alanı daha fazla bir artışın içine girmeye devam edecektir.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi