Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil sahibi çocuklara sesleniyor

3-12 yaş arası kız çocuk modasına yön veren İngiliz marka “KOKORI” artık Türkiye’de. “Kids Living etc” tarafından satışa sunulan markanın za...

3-12 yaş arası kız çocuk modasına yön veren İngiliz marka “KOKORI” artık Türkiye’de. “Kids Living etc” tarafından satışa sunulan markanın zamansız ve sofistike tasarımları yaratıcı detaylarıyla dikkat çekiyor.

Çocuklarının stil sahibi olmasını isteyen anneler için ideal koleksiyonlar sunan İngiliz KOKORI markası, ürünlerini artık “Kids Living etc” sayesinde Türk anneler ile buluşturuyor. Her koleksiyonda sınırlı sayıda ürün üreterek benzersizliğe vurgu yapan marka, neşeli, sofistike, yaratıcı ve zamansız kıyafet tasarımları sunuyor. Yüzde 100 ham keten ve pamuktan üretilen kıyafetler masumiyet ve basitliği harmanlıyor.

Türkiye’de ilk ve tek “Kids Living etc” tarafından satışa sunulan KOKORI koleksiyonu, 3-12 yaş arası kız çocuklarının zamansız parçalarla buluşmasına olanak tanıyor. 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda çevremizde gördüğümüz öğeleri sembolik açıdan kıyafetlere taşıyan KOKORI, pastel tondaki tasarımlarıyla eğlenceyle sadeliği buluşturuyor. Koleksiyonda yer alan ürünlerin isimleri, KOKORI tasarımcısı ve kızının Birleşik Krallık’ta ziyaret ettiği, etkilendiği küçük kasabaların isimlerinden oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi