Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz Koleksiyonu’nda Tropikal Esintiler!

RAMSEY’in dijitalleşmeden etkilenerek sanal bir tropik adadan ilham aldığı ‘Psychotropical‘ temalı 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu mağazalarda...

RAMSEY’in dijitalleşmeden etkilenerek sanal bir tropik adadan ilham aldığı ‘Psychotropical‘ temalı 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu mağazalardaki yerini alıyor.

RAMSEY; 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda tropik esintiler ve detayların etkisinin hissedildiği tasarımlarla yeni sezona damgasını vuruyor. Koleksiyona hakim olan bej, mavi, gri, siyah, lacivert ve indigo sıcak yaz ile birlikte kahve, hardal, turuncu, yeşil, ekru ve beyaz renkleri tropik desenlerle birleşerek RAMSEY erkeğini gündüzden geceye taşıyacak şık tasarımlara dönüşüyor.

Erkeklerin sahip olmaktan mutluluk duyacakları tasarımlardan oluşan RAMSEY koleksiyonunda, çok hafif takım elbise ve ceketlerde omzu kavrayan tasarımlar, fit kalıplar, kruvaze kesimler dikkat çekerken ceketlerin iç detaylarında, yakalarında, yaka pin’lerinde tropikal desenler kullanıldı. Dokulu kumaşlarla tasarlanan pantolonlarda dar ve kısa paçalar hâkimiyetini sürdürürken özellikle havuç formu trendleri takip edenler için ideal kesimler…

Yeni sezonda, gömlek yakalarında yenilikçi uygulamalar dikkat çekerken seer sucker kumaşlar, muline görünümlü pamuklar, indigo görünümlü ketenler erkeklere gün boyu şık ve rahat bir stil deneyimi yaşatacak.

Tropikal esintiler, çiçek baskılar, jakarlar tişört ve trikolarda da etkisini hissettirirken trikolarda bu sezon adeta tişört inceliğinde polo yaka modeller erkeklere trendy bir görünüm sağlıyor.

Mevsim geçişleri için ideal parçalar olan trench coat, mont ve yağmurluklarda tropikal desenlerin varlığı baharı müjdeler gibi…

RAMSEY, koleksiyonun dinamiklerine uygun bileklik, ayakkabı, çanta, Rollor bag, gözlük, mendil gibi aksesuarlarla bu sezonda da iddiasını sürdürüyor.

Sürpriz Kapsül Plaj Koleksiyonu!

Sıcak yaz günlerinde RAMSEY erkeklerini bir de sürpriz bekliyor. Bu sezon mayo ve bunlarla uyumlu tişörtlerden oluşan plaj kapsül koleksiyonu da yeni sezonda mağazalarda yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe