Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Arkadaşlık Sitelerinde Partner Arayışı

Partner arayışı bir arkadaşlık sitesinin en önemli işlevleri arasında gösterilmektedir. Herkes kendi zevkine ve çıkarlarına uygun olarak bir...

Partner arayışı bir arkadaşlık sitesinin en önemli işlevleri arasında gösterilmektedir. Herkes kendi zevkine ve çıkarlarına uygun olarak bir partner ile görüşmek istemektedir. Homoseksüel kişilerin de barınabildiği, toplumun baskısından sıyrılarak kedilerine yeni bir dünya içerisinde hayat kurarak mutluluk arayışına giren LGBT ile ilgilisi ve zevki sahip olan kişiler de bu ortamlardan beklentilerine tam anlamı ile yanıt bulabilmişlerdir. Zengin sevgili nasıl bulunur diyen kişilerin sayısı da azımsanacak miktarda değil. Bu kişiler de kısa süreli ilişkiler ile rahat bir gün veya geçirmek amacı ile bu arayışın içerisine girebilmişlerdir. Bu durumda da kendilerine yeni bir hayat arkadaşı arayan kişiler arkadaşlık sitelerine fazlası ile yönelmişlerdir.

Doğru Partneri Nasıl Bulurum? Club505 Gibi Siteler Söylendiği Kadar Etkili mi?

Doğru partnerin sizinle aynı duygulara ve düşüncelere sahip olması önemlidir. Aksi takdirde aşk meyvesi çok acı geleceğinden her iki taraf için de hoş bir tat vermeyecektir. Bu bakımdan da kişiler kendilerine en uygun olan partneri bulma aşamasında aynı zamanda da zengin, yakışıklı/güzel partner arayışında bu siteleri bir araç olarak kullanmaktadır. Farklı şehirlerden kullanıcıların da bu site üzerinde tek bir alanda toplanması pek çok kişinin işine gelmektedir. İstanbul gibi büyük bir şehirden kendilerine eş adayı bulmak isteyen kullanıcılar da bu sitelerde fazlası ile azımsanmayacak şekilde kendini göstermektedir. İstanbul’dan arkadaş bul seçeneği ile birlikte de romantik bir geceyi İstanbul’da geçirme fırsatını da elde etmektesiniz. Tüm bu avantajlarının sunan arkadaşlık siteleri de genel olarak bu mantık üzerinden boş kalpleri doldurmakta olduğundan her cins her özellikteki insan bu sitelerde yer edinebilmektedir. Ve evet, Club505 minvalindeki sitelerden istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Ancak Club505’e üye olurken, eğer erkekseniz belirli bir meblağ ödemeniz gerekir. Kadınlar için herhangi bir ücret talebi yok. Eğer bir erkekseniz ve paranız yoksa Tinder gibi platformlara şans verebilirsiniz. Zaten Club505 yüksek gelirli profile hitap ettiği için geliriniz iyi değilse kendinizi orada iyi hissetmeniz pek mümkün olmayabilir, sosyetenin arasında yabancılık çekebilirsiniz.

Doğru Partneri Buldum Nasıl Buluşma Ayarlayacağım?

En iyi arkadaşlık sitesi seçenekleri arasından kendinize bir site belirledikten sonra da üye olup, doğru insanı bulduğunuza emin olduktan sonra ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız eğer tam da size göre bilgiler yer almaktadır. Öncelikle eğer tek gecelik bir ilişki düşündünüz ve karşınızda ki kişi de bu şekilde bir düşünceye girdi ise beklemeyin direk konuya girin. Ancak kız biraz nazlı, e görüşmek te istiyorsunuz, o zaman bir yırtıcının avına yaklaştığı gibi narin ve sessiz bir şekilde yaklaşmalısınız. Daha sonrasında ise doğru cümleler ile ona kendinizi sevdirmelisiniz. Kısa bir süre içerisinde de görüşmeye başlama imkânınız olacaktır. Eğer bir erkek tavlamak istiyorsanız durum biraz daha değişik olabilir. Etkileyici görünüşünüzün altında yatan cevherleri göstermeniz gerekmektedir. Bu cevheri ışığını gören her bir erkek canlı sizin ile görüşme sağlayabilecektir. Ancak mesaj anında oldukça zeki ve kolay olmadığınızı gösterecek cümleler ile karşı tarafı etkilemeyi başarmalısınız. Aksi takdirde aşk maceranız yarıda kesilerek mutsuz bir hayata devam edebilmektesiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi