Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

California sahillerinin eşsiz stilini sunuyor

Başta Yoga olmak üzere spor giyimde özgür ruhlu tasarımları ile dünya çapında spor ve seyahat tutkunlarının gözdesi prAna California sahille...

Başta Yoga olmak üzere spor giyimde özgür ruhlu tasarımları ile dünya çapında spor ve seyahat tutkunlarının gözdesi prAna California sahillerinin eşsiz stilini sunuyor.

Sağlıklı, aktif ve özgür yaşam tarzını California’nın özgün stili ile harmanlayan PrAna, kullanıcı deneyimlerini ön plana alarak tasarlanan koleksiyonları ile spor ve seyahatte stilinden ödün vermeyen moda severlerin gözdesi olacak. Her gün, her sporda ve her macerada destekçiniz olacak prAna koleksiyonları, Bluesign sertifikasına sahip doğaya saygılı kumaşları ve zengin ürün çeşitliliği ve ile göz dolduruyor. 2012 yılından beri Bluesing sertifikası ile üretilen prAna ürünleri, insan sağlığı ve doğaya saygılı kumaşlardan üretiliyor.


Yoga, pilates ve salon sporlarının yanı sıra tırmanış ve seyahatler için konforlu şıklığı sunmak amacıyla tasarlanan tayt ,spor bra ve t-shirt’lerde canlı renkler ve sıra dışı desenler dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan ürünlerde kullanılan geri dönüştürülmüş malzemeler ve organik kotonlar ise nemi vücuttan uzaklaştırarak spor konforunuzu arttırırken, doğanın korunmasına destek veriyor. Vücuda mükemmel oturan kusursuz kalıpları ile prAna hem spor salonlarında, hem de şehirde ve doğada günlük şıklığın anahtarını sunuyor.


Spor ve aktif yaşam tutkunlarına tüm gün şıklık ve konforun kapılarını açan prAna, klasikleşen stilleri farklı ve modern dokunuşlarla yeniden yorumluyor. Koleksiyonda yer alan taytlar kolay esneyen, yumuşak yapısı ile konforlu bir deneyim sunarken; cesur ve canlı renk paleti ile tarzınızı ortaya çıkarıyor. Sırt detayları ile dikkat çeken spor sutyenler ve t-shirt’ler ise doğanın tüm tonlarını kucaklayan renk ve desen seçenekleri ile kalbinizi çalacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi