Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çok Tarz Yaz

Atasun Optik, Çok Tarz Yaz konsepti ile 2018 yazının en trend güneş gözlüklerini Burcu Esmersoy’un ev sahipliğinde tanıttı. NOPA’da gerçek...

Atasun Optik, Çok Tarz Yaz konsepti ile 2018 yazının en trend güneş gözlüklerini Burcu Esmersoy’un ev sahipliğinde tanıttı.

NOPA’da gerçekleşen ve sanat dünyasından isimlerin de katıldığı etkinlikte, Atasun Optik’in çeşitli konseptler eşliğinde sunduğu bu yazın en favori modellerinden güneş gözlükleri davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Davetin sürprizi ise Burcu Esmersoy’un seçtiği güneş gözlüklerinden oluşan özel serinin bu yaz Atasun Optik’lerde olacağının duyurulması oldu.

Atasun Optik, 2018 yaz sezonunun çok tarz güneş gözlüklerini Nopa’da düzenlediği etkinlikle tanıttı. Çok Tarz Yaz konsepti ile yeni sezon trendlerinin tanıtıldığı davette Burcu Esmersoy güneş gözlüklerini davetlilerle beraber denedi. Esmersoy, kendi seçtiği bu yazın tüm kombinlerine uyacak güneş gözlüklerinin yaz boyunca Atasun Optik’lerde ve atasunoptik.com.tr’de olacağının da müjdesini verdi.

Davetlilere ev sahipliği yapan Atasun Optik Pazarlama Direktörü Gökçe Kunt; “2018 güneş gözlüğü yaz koleksiyonunu da tamamen müşterilerimizin istekleri, ihtiyaçları ve arzularını anlayıp yorumlayarak oluşturduk. Bu yılki seçkimizde 50’den fazla dünya markası ile 650’in üzerinde yeni model ve tarzda güneş gözlüğüne yer veriyoruz. Atasun Optik noktalarında toplam 1230 farklı güneş gözlüğümüz yer alıyor. Bu ürünlerin bir bölümü klasik tarzları yansıtırken bir bölümü ise daha modernize yorumlarla teknolojiyi buluşturmakta.” şeklinde konuştu. Atasun Optik olarak 41 ilde 187 noktada her yaşa, her tarza ve her bütçeye hitap eden güneş gözlükleri seçkisi ve satış sonrasındaki özel hizmetlerimizle tüm müşterilerine koşulsuz memnuniyet anlayışıyla hizmet ettiklerini de dile getiren Kunt, Burcu Esmersoy’a Atasun Optik için oluşturduğu özel seri için de teşekkür etti."

Davetliler ile bu yazın en tarz güneş gözlüklerini deneyen Burcu Esmersoy; “Güneş gözlüğü özellikle yaz aylarında benim için vazgeçilmez bir aksesuar. Binden fazla güneş gözlüğü arasından seçerek oluşturduğum özel seriye yaz sezonu boyunca Atasun Optik noktalarından ve web sitesinden ulaşabilirsiniz” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi