Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Düğün ve davetlere özel koleksiyon: Ever After

Avustralyalı giyim markası Forever New, özel günleri daha da özel kılan Ever After koleksiyonunu beğeniye sundu.  Nikah, after party ve da...

Avustralyalı giyim markası Forever New, özel günleri daha da özel kılan Ever After koleksiyonunu beğeniye sundu. 

Nikah, after party ve davetlerin yanı sıra gelinlik olarak da kusursuz bir seçim olan elbiselerde, uçuşan şifonlar, ipek kumaşlar, çiçek desenleri, dantel ve boncuk işlemeleri zarif silüetler yaratıyor. Pembe, kırık beyaz, uçuk mavi ve allık tonları ise her zamanki gibi büyülüyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni koleksiyonu Ever After ile özel günlere büyüleyici bir hava katıyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New bu kez zarafetin tanımını yeniden yapıyor. Nikah, düğün ve after party’lere özel elbiseler, dantel ve boncuklar, tül etek detayları, el işlemeleri ve şifon, ipek gibi lüks kumaşlarıyla kusursuz bir görünüm sunuyor. Pembe, kırık beyaz, uçuk mavi ve allık tonlarıyla zengin bir renk paletine sahip koleksiyon yalnızca davetlilerin değil, nedimelerin ve hatta modern bir gelinlik giymek isteyen gelinlerin de ilk tercihi oluyor.

Ever After koleksiyonu, Forever New’un özel günlere ışıltı katan birbirinden zarif takı ve aksesuarlarıyla tamamlanıyor. İncili kolye ve küpe setleri, şık bilezikler, taşlı yüzükler, boncuk işlemeli clutch’lar, bilekten bantlı veya taşlı topuklu ayakkabılar ile birlikte kadınlar kendi düğünlerinin ya da davetlerin yıldızı oluyor. Serin yaz akşamlarında ise bu parçalara, Forever New’un sofistike pelerinleri eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

  1. Çok güzel ve yararlı bilgiler var. Teşekkürler paylaşım için, sizi de bloguma beklerim http://hayatvesiz.com

    YanıtlaSil

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe