Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlhamını ay ışığının sihirli enerjisinden alıyor

Vakkorama’nın yeni abiye koleksiyonu “Vakkorama Moonlight” ile romantik, naif ve gizemli ay ışığının etkisi altına girmeye hazır olun. Öze...

Vakkorama’nın yeni abiye koleksiyonu “Vakkorama Moonlight” ile romantik, naif ve gizemli ay ışığının etkisi altına girmeye hazır olun.

Özel geceler için göz alıcı abiye elbiselerden oluşan Vakkorama Moonlight koleksiyonu, 1 Nisan’dan itibaren tüm Vakkorama’larda enerji dolu ruhları gökyüzüyle bütünleşmeye davet ediyor. Yalın ve rahat kesimleri ile dikkat çeken koleksiyondaki birbirinden şık abiyeelbiseler geceyedolunayın yansıttığı müthiş enerjiyle damga vurmak isteyenleri Vakkorama Mağazalarına ve Vakkorama Online Shop’a davet ediyor.

Vakkorama’nın yeni koleksiyonu Moonlight, ilhamını ay ışığının sihirli enerjisinden alıyor, gökyüzünün tılsımını tasarımlarına taşıyor.

Koleksiyonun ilhamı:

Gizemli ay ışığının doğa üstündeki etkisi ve kuvveti kadar, Moonlight koleksiyonunu üzerinde taşıyan kadın da ayışığından aldığı enerjiyi etrafına yayması ile birlikte etkileyici bir duruş sergiliyor.

Vakkorama doğanın sınırsız enerjisini kendi dinamizmiyle birleştiriyor ve etkileyici bir çekim merkezi yaratıyor. Romantik ve naif çizgilere sahip ‘’Moonlight’’ koleksiyonu, ayışığının yeryüzüne yansıttığı enerjiyi siluetlere taşıyor.Moonlight koleksiyonu sade renklerin yanı sıra siyahlar, fuşyalar gibi dinamik renklerile boho trendine de göz kırpıyor.

Vakkorama, Moonlight koleksiyonuyla, en mutlu günlerinde enerjilerini ayışığıyla bütünleştirmek isteyenlere sesleniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi