Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ketenlerle, stilinize şık ve ferah bir dokunuş

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer, bahar ve yaz aylarının en çok tercih edilen parçalarından ketenlerle, stilinize şık ve ferah b...

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer, bahar ve yaz aylarının en çok tercih edilen parçalarından ketenlerle, stilinize şık ve ferah bir dokunuş katıyor.

Marks & Spencer’ın, yaz hafifliğini en güzel yansıtan keten parçaları, size doğal ve sade stil alternatifleri sunuyor. Gömlek ve pantolonlardan, etek ve elbiselere kadar uzanan Marks & Spencer’ın zengin keten koleksiyonu, yaz anlarınıza ortak olacak.

Hem ofis hem de günlük kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz, yazın ruhuna uyum sağlayan renk renk 100% keten gömlekler, sizi konforlu bir şıklığa davet ediyor. Rahat kesimli keten elbiseler ise çizgili ve desenli farklı model seçenekleri ile, güneşli havalarla birlikte gardıroplardaki yerini alıyor.

Kullanışlı yapısı ile yazın sıkça tercih edilen keten pantolon ve şortlar, ihtiyacınıza ve tarzınıza göre seçebileceğiniz renk ve modelleriyle sadelik ve kaliteyi bir araya getiriyor.

Cool Comfort™ teknolojisi ile üretilen Marks & Spencer keten koleksiyonu sizi gün boyu serin tutarken, aynı zamanda nefes aldırabilen kumaş yapısı ve kolay ütülenebilme özelliği ile mükemmel bir rahatlık sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi