Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sezon trendleri modern bir bakış açısıyla

Baharla birlikte gardıroplarımıza da detox zamanı geldi. Yenilenen moda trendlerine, capcanlı renkler ve hafif giyeceklere kavuşmak için ger...

Baharla birlikte gardıroplarımıza da detox zamanı geldi. Yenilenen moda trendlerine, capcanlı renkler ve hafif giyeceklere kavuşmak için geri sayım başladı. 

Boyner, dünyaca ünlü markaların ilkbahar-yaz koleksiyonları ve Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalara ait seçeneklerle erkekleri bahar alışverişine davet ediyor.

Sezon trendlerini modern bir bakış açısıyla şekillendiren Fabrika yeni sezonda, yaratıcı detayların, dinamik kalıpların ve kumaşların kusursuz uyumuyla karşımıza çıkıyor. Floral desenler, denizin serinleten hissini yansıtan nefes alan kumaşlar, dikiş detayları Fabrika koleksiyonunu şekillendiren etkenler içerisinde yer alıyor. Mint, sarı, somon, vişneçürüğü gibi taze yaz renkleri, yeşil ve turuncu gibi güçlü renklerle etkisini artırıyor.

Limon Company ilkbahar-yaz erkek koleksiyonu, yeni sezonu üç ana tema ile karşılıyor. Haki, indigo, bej ve turuncuların hakim olduğu Road Trip&Grand Canyon temasında küçük minimal, kaktüs desenli polo t-shirt’lerle arizona temasına uygun baskılı t-shirtler, yıkamalı pantolon, şişme yelek ve rüzgarlık montlar öne çıkıyor. Under The Sea & Marin temasında; çapa ve balık desenli gömlekler, baskılı ya da polo yaka t-shirtler, nakışlı sweatshirtler ve dokuma pantolonlar yer alıyor. Jungle Life teması ise ise yeşil, sarı, pembe gibi canlı renkler ve iç içe girmiş yaprak desenleri, hayvan figürlerinin olduğu canlı, dinamik bir koleksiyonla sıcak yazı karşılıyor.

North Of Navy yeni sezon koleksiyonu, renkli giyinmekten keyif alan, sportif ve kendini her zaman genç hisseden erkeklere sesleniyor. Rahat, şık, marin ruhlu North of Navy, şehirli modern erkeklerin teknede ve şehir yaşamında giyebileceği formlardan oluşuyor. Lacivert, kırmızı tonların hakim olduğu koleksiyon, haki ve hardal tonlarındaki kargo pantolonlar ve yıkamalı gömleklerle zenginleşiyor.

Cotton Bar, kaliteli kumaşlarla, bedeni hafif saran kalıpların kullanıldığı, dengeli ve şık bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda yazı simgeleyen sarı, mavi ve yeşil gibi güçlü renk tonlarının yanı sıra, kırmızı, turuncu ve sakslar dikkat çekiyor. Bu renkler, bej, lacivert, taş ve gri tonları ile birleşerek dengeli ve güçlü bir bütünlük sağlıyor.

T-BOX yaz koleksiyonu, genç, dinamik ve trendleri takip eden “cool” tarzından ödün vermiyor. Koleksiyonun büyük bir bölümünü kapsayansweatshirt ve t-shirtler büyük ve çok renkli baskılarla zenginleştiriliyor. Koleksiyonda, çizgi illüzyonunun sahip olduğu grafikler farklı tekniklerle sunuluyor. Grafitti grubu, büyük yazılarla söyleyecek sözü olan gençlerin iddasını ortaya koyuyor. Gençlerin festival coşkusu da koleksiyona renk veren detaylardan biri olarak öne çıkıyor. Üç boyutlu, çok renkli, esprili grafiklerle tamamlanan T-BOX yeni sezon koleksiyonu, bu yaz da rahatlığı ön planda tutuyor.

İlkbahar-yaz erkek modasına ait tüm ayrıntılar Boyner’de

Modern hayatın içerisinde stili yaşatan Boyner erkek koleksiyonları, rugan ve deri ayakkabılar, sırt ve omuz çantaları ile tamamlanıyor. Adidas, Nike, Puma, Hummel, New Balance, Skechers, Reebok ve Under Armour gibi dünya markalarının yeni sezon ayakkabıları ve tasarımları açık hava yürüyüşlerinde ve spor yaparken hem hareket kolaylığı hem de mükemmel bir konfor sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe