Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ütü gerektirmeyen İtalyan şıklığı

Gömlekte geniş koleksiyonu, özgün tasarımları, her bedene uygun kesimleri ve üstün kaliteli kumaşları ile tüm dünyada erkeklerin kalbini f...

Gömlekte geniş koleksiyonu, özgün tasarımları, her bedene uygun kesimleri ve üstün kaliteli kumaşları ile tüm dünyada erkeklerin kalbini fetheden Camicissima, ütü gerektirmeyen Non-Iron serisi ile İtalyan erkeklerinin şıklık sırrını İstanbul’a taşıyor.

1931 yılında güney İtalya’da bir aile şirketi olarak doğan ve günümüzde dünya çapında 315 mağazası ile global bir erkek markasına dönüşen Camicissima, İtalyan erkeklerinin şıklığını İstanbul’a taşıyor. Farklı tasarımları üstün kaliteli kumaşlar ile buluşturan Camicissima, gömleği erkek giyiminde şıklığın merkezine oturtuyor.

İtalyan erkeklerinin şıklık sırrı; ütü gerektirmeyen Non-Iron serisi Camicissima koleksiyonunda moda severlerin beğenisine sunuluyor.

Çamaşır makinesinde yıkanabilen ve ütü gerektirmeyen Non-Iron serisi %100 pamuk içeriği ile konfordan ödün vermeden şıklığı garantiliyor.

Camicissima koleksiyonunda yer alan ve sezonun nabzını tutan Trendy koleksiyonu, her sezon klasik parçaların yeniden yorumlandığı Permanent koleksiyonu ve Fancy gömlek koleksiyonları ile Camicissima günün her anı için farklı çözümler sunuyor. Koton ve kadife gibi özel kumaşlarla renklenen koleksiyonda regular, slim fit ve extra slim fit kalıpları ile tüm beden tiplerine uygun alternatifler yaratılıyor.

Camicissima mağazalarında sunulan gömlek bedeni ölçümü hizmeti ve kişiselleştirebilme imkanı ile özel dikime ihtiyaç duyulmadan, vücut tipine mükemmel uyum sağlayan gömlekler hayatın her alanında şıklığı hedefleyen erkeklerin beğenisine sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi