Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Düğünlerin Yeni Trendi Konforlu Eğlence Keyfi

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO’nun İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunun favori parçalarından SOFT 8, “Düğün eğlencesinde konf...

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO’nun İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonunun favori parçalarından SOFT 8, “Düğün eğlencesinde konforumdan vazgeçmem” diyen gelinler için mükemmel bir seçenek. Modern tasarımının yanı sıra rahatlığı ve şıklığıyla ön plana çıkan SOFT 8 serisine bakmadan düğün ayakkabınıza karar vermeyin!

Danimarkalı ayakkabı ve deri devi ECCO, uzun dans maratonlarının yaşandığı düğün ve düğün sonrası partilerinde tercihlerini konfordan yana kullanmak isteyen gelinlere harika bir seçenek sunuyor. İlkbahar / Yaz 2018 koleksiyonun favori parçalarından olan, modern tasarıma ve yenilikçi teknolojiye sahip SOFT 8, İskandinav minimalizminin dokunuşlarını da sahip.

İlhamını 1960’lı ve 70’li yıllardaki Wimbledon tenis turnuvalarının klasikleşmiş ayakkabılarından alan ve minimalist bir spor ayakkabı olan SOFT 8, mirası yeniden yorumlarken dinamik konfor platformunu tasarımına ekleyerek ortaya mükemmel bir uyum çıkarıyor. FLUIDFORM ™ teknolojisi sayesinde bu modern spor ayakkabı hafif ve esnek olduğu gibi, aynı zamanda oldukça dayanıklı ve konforlu. Tam deri astarlı spor ayakkabısı, anatomiye uygun tasarımı ile ayağınız için mükemmel bir iç ortam yaratmanıza yardımcı oluyor. Ek genişliğe ihtiyacınız varsa deri kaplı taban çıkarılabiliyor. Bu özellikler sayesinde uzun saatler boyunca dilediğiniz gibi hareket edebilir ve bunu yaparken şıklığınızı koruyabilirsiniz.

Düğünlerin yeni trendini yakalamak ve o özel gününün keyfini bir an bile oturmadan yaşamak isteyen gelin adayları İskandinav şıklığının ve konforunun buluştuğu ECCO mağazalarına bekleniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe