Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kot Etekler Nasıl Kombinlenir?

Yaz veya kış mevsimi fark etmeksizin kadınların tercih ettiği favori kıyafetlerin başında kot etekler gelir. Minisi, midisi, uzunu fark etme...

Yaz veya kış mevsimi fark etmeksizin kadınların tercih ettiği favori kıyafetlerin başında kot etekler gelir. Minisi, midisi, uzunu fark etmez. Gardırobumuzun kurtarıcısıdır kot etekler. Genellikle kot eteklerin açık renkli olanları tercih edilir. Siyah kot etekler daha çok kışın tercih edilen modellerdir.

Doğru Kombin

Kot etek kombini çok kolay gibi görünmesine karşın oldukça zor kombinlenebilen bir kıyafet seçimidir. Genellikle beyaz bir gömlekle birlikte kot etek giymek, günü kurtaran bir detaydır. Bu kombin efsanedir. Beyaz bir gömlek ve kot etek kombini ile hem bir çay davetine katılabilirsiniz, hem bir iş yemeği yiyebilirsiniz, hem de bir arkadaşınıza ev ziyaretine gidebilirsiniz. Yalnız; beyaz basic bir tişörtle kot etek kombini bir anda her şeyi değiştirebilir. Çünkü beyaz basic tişört ve kot etek kombini artık daha spordur. Üzerine bir ceket almadığınız sürece ancak parkta yürüyüş yapabilir ya da alışverişe çıkabilirsiniz.


Resimdeki ürünlerin fiyatlarını ve satın alınacak yerleri sormak için birkaç kişi e posta attı o yüzden sizlere adresleri ve fiyatları iletiyorum

Uzun Kollu Bluz 29,99 TL
Uzun Kot Etek 24,99 TL
Kahve rengi Evrak Çanta 49,99 TL

Vücut Tipine Göre Kot Etek Seçimi

Genellikle kot etek dendiğinde mini kot etekler akla gelir. Çoğunlukla da tercih edilen modeli minidir. Mini kot etek, uzun boylularda harika duracağı gibi, kısa boyluları da uzun gösteren özelliğe sahiptir. Kalem mini etekler çok kullanılmamakla birlikte, özellikle kalça kıvrımı yuvarlak olan kadınlarda mükemmel durmaktadır. Uzun kot etek modelleri kemer detayı ile daha etkili hale getirilebilir. Üst bölümde kullanılan kıyafetin de eteğin altında kalması bu anlamda önemlidir.

Siyah large bir kazak ile kullanılan kot etekler ise, bohem bir hava yaratırlar. Sade bir şıklık için siyah ve kot etek kombini kullanılabilir. Kot eteklerin ayakkabı kombini de önemlidir. Genellikle spor modeller tercih edilmekle birlikte, kış aylarında ugg botlar ve tüy detaylı botlar da şık bir kombin seçeneği olabilirler.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi