Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Moda Senin Seçimin

Üç kıtadaki yaklaşık 850 mağazasıyla birbirinden farklı kültür ve yaşam biçimlerine sahip milyonlarca kişiye ulaşan LC Waikiki, “Moda Senin ...

Üç kıtadaki yaklaşık 850 mağazasıyla birbirinden farklı kültür ve yaşam biçimlerine sahip milyonlarca kişiye ulaşan LC Waikiki, “Moda Senin Seçimin” mottosu ile yeni bir reklam kampanyası başlattı.

LC Waikiki, kampanya öncesinde farklı ülkelerdeki kadınların modaya bakış açısını, giyim tarzını, trendlere bakışını anlamak için 26 ülkede geniş bir araştırma yaptırdı.

Araştırma sonucunda kadınların her ne kadar trendleri takip etse de kendine yakışanı seçip giyerek farklılaştığını ortaya koyuyor. Araştırmadan yola çıkarak hazırlanan kampanyanın ilk filmini “Kadın Seçer” konsepti ile çeken LC Waikiki’nin reklam yüzü ise, güzel ve başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu oldu.

Türkiye’nin moda perakende lideri LC Waikiki, yeni reklam kampanyasının konseptini üç kıtadaki milyonlarca tüketicisi ile belirledi. 38 ülkede yaklaşık 850 mağazası ile birbirinden farklı kültür ve yaşam biçimlerine sahip milyonlarca kişiye ulaşan LC Waikiki, 26 ülkedeki tüketicisine “modanın ne olduğunu”, “trendleri takip edip etmediklerini” ve “trendlerden nasıl yararlandıklarını” sordu. Kadınların her ne kadar trendleri takip etseler de, her zaman kendine yakışanı seçerek kendi tarzını ortaya koyduğu sonucundan yola çıkan marka, yeni reklam kampanyasını “Moda senin seçimin” mottosuyla hazırladı.

“Kadın Seçer” Reklam Filminin Yüzü İrem Helvacıoğlu

LC Waikiki’nin “Moda Senin Seçimin” mottosu ile yıl boyunca farklı konseptlerde hazırlayacağı ilk reklam filmi “Kadın Seçer”in yüzü başarılı ve güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu oldu. Grand Pera’da çekimleri yapılan reklam filminde kadının sevgiyi, güzelliği, şefkati ve kendi modasını seçtiğini ön plana çıkaran LC Waikiki’nin yeni koleksiyonundan parçalarla her anlamda “ulaşılabilir moda” kavramına öncülük ettiğine ve her kesimin ihtiyaçlarına cevap verdiğine vurgu yapılıyor. Yönetmenliğini Serdar Dönmez’in yaptığı kampanya, Rabarba imzasını taşıyor. Nilinişleri tarafından hazırlanan film müziğine ise Nil Karaibrahimgil’in sesi ve yorumu eşlik ediyor.

Son Dokunuşu Her Zaman Tüketici Yapıyor

Bugün dünyanın sayılı markalarından birisi olarak 38 ülkedeki yaklaşık 850 mağazamızın kapısından giren herkese, ulaşılabilir modayı sunmak için çalışıyoruz diyen LC Waikiki Ürün ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Deniz Aktürk Erdem sözlerini şöyle sürdürdü; “Bunu yaparken yine onların istek ve ihtiyaçlarından yola çıkıyoruz. Yaptığımız son araştırmalar gösteriyor ki, her gün yeni bir trend ortaya çıksa da, tüketici kendi tarzını kendisi belirliyor; son dokunuşu kendisi yapıyor. Kullandığı aksesuar, atkısını bağlama şekli, ayakkabı seçimiyle modayı kişiselleştiriyor. Biz de bütün bunlardan yola çıkarak yeni reklam kampanyamızı moda senin seçimin mottosu ile oluşturduk”.

“Moda Senin Seçimin” mottolu filmlerin farklı versiyonlarının yıl boyunca devam edeceğini ifade eden Erdem, kampanyanın ilk filminin “kadın seçer” konsepti ile hazırlandığını söyledi. 22 Mart’ta TV’lerde yayınlanmaya başlayan filmin yüzü olarak sevilen, genç oyuncu İrem Helvacıoğlu’nu seçtiklerini kaydeden Erdem, “Yeni reklam kampanyamızı hep birlikte takip edeceğiz.

Tüketicimize, seçimlerinin değerli olduğunu, her birinin yaptığı seçimlerle modaya anlam kattığını ve iyi giyinmenin herkesin hakkı olduğunu bu yeni yolculuğumuzda da anlatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Rus Kadınlar Günlük Kıyafete, İranlı Kadınlar Şık Giyime Para Harcıyor

LC Waikiki 3 kıtada, 26 ülkede yapılan araştırma sonucunda, kadınların giyimle ilgili birçok konuda farklı tutum ve davranışlar içinde olsalar bile aynı düşünüp, benzer yaklaştıklarını ortaya koydu. Araştırma sonucuna göre kadınlar “Moda benim seçimimdir, trend ürünlerden kendime yakışanı giyerim diyor”.


  • Endonezyalı kadınların %77’si sosyal medyada paylaşacağı fotoğraflar için kıyafetine özen gösteriyor.
  • Türk kadınlarının %90’ı vücudunu tanıyor ve vücut kusurlarını örtecek şekilde giyiniyor.
  • İranlı kadınların %74’ü şık giyime daha çok para harcıyor.
  • Mısırlı kadınların %61’i yaş aldıkça annesinin giyim tarzına yakın giyiniyor.
  • Polonyalı kadınların %56’sı çoğu zaman aynı tarzda giyiniyor.
  • Kazak kadınların %57’si sadece markalardan alışveriş yapıyor.
  • Ermeni kadınların %60’ı modaya hızlı şekilde uyum sağlıyor
  • Gürcü kadınların %43’ü moda ürünlerini çevresinde gördükten sonra satın alıyor.
  • Boşnak kadınlarının %90’ı kendine uygun ürün bulduğu yerden alışveriş yapıyor.
  • Iraklı kadınların %60’ı yaşıtlarına benzer giyiniyor.
  • Arnavut kadınların %78’i sezonun modası olan yeni bir kıyafeti satın aldığında kendini iyi hissediyor.
  • Bulgar kadınların %70’i bir süre giyim alışverişi yapmazsa giyecek kıyafeti kalmamış gibi hissediyor.
  • Çinli kadınların %57’si çevresinde iyi giyinen insanları takip ederek, daha tarz giyinmeye çalışıyor.
  • Rus kadınların %61’i günlük giyime daha çok para harcıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi