Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

NetWork ile Bohem Bir Yaz

Rahat ve uçuÅŸan detaylarıyla NetWork Ä°lkbahar/ Yaz 2018 Koleksiyonu’ndaki sıcak yaz temalı tasarımlar sizi bohem ve şık bir yaz geçirmeye da...

Rahat ve uçuÅŸan detaylarıyla NetWork Ä°lkbahar/ Yaz 2018 Koleksiyonu’ndaki sıcak yaz temalı tasarımlar sizi bohem ve şık bir yaz geçirmeye davet ediyor.

Etnik iÅŸlemeli beyaz elbiseler sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı. Rahatlığın peÅŸinde formlarla özgürlüğüne düşkün elbiseler 1970’lerin bohem stilini günümüze yansıtıyor. Helenistik sandaletler ve hasır çantalarsa deniz seviyesinde şıklığınızı korumak için bire bir.

Rafine ve zamansız. Gardıropların kurtarıcısı monokrom parçalar etnik desenler ve rahat kesimlerle buluşup sezonun bohem ruhuna uyum sağlıyor. Kırmızı detaylı zarif dokunuşlar gündüzden geceye devam edeceklerin temposuna ayak uyduruyor.

Yaz enerjisi sımsıcak bir renk paletine ilham veriyor ve capcanlı desenler zarif silüetlerle buluşarak heykelsi bir duruş sergiliyor. Asimetrik kesimler basit ve çabasız kullanım seçenekleriyle kendine özgü bir stili tamamlıyor.

NetWork İlkbahar/ Yaz 2018 sıcak yaz teması; şehirde, tatilde veya ofiste belirgin bir stili işaret ediyor. Küçük aksesuar değişiklikleriyle her ortama uyum sağlayan bu elbiselerin yanı sıra, hafta içinden hafta sonuna ayırt etmeksizin giyebileceğiniz diğer parçalar da sezondaki yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe