Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Elle Yapılıp Kalple İşlenen ‘El Emeği Koleksiyonu’

Koton’un Anadolu kadınlarının el emeğiyle oluşturulan ‘El Emeği Koleksiyonu’ sezonun trendlerinden ilham alan işlemleriyle mağazalarda yerin...

Koton’un Anadolu kadınlarının el emeğiyle oluşturulan ‘El Emeği Koleksiyonu’ sezonun trendlerinden ilham alan işlemleriyle mağazalarda yerini alıyor. Kadınları ekosisteme dahil eden, modanın kalbine dokunan koleksiyon, 3.500 kadın tarafından hazırlanıyor.

Koton’un, kadınların el emeklerini kazanca çevirmelerini sağladığı ‘El Emeği Koleksiyonu’ yeni sezon trendleriyle harmanlanarak sezona sunuluyor. Anadolu’da ÇATOM iş birliğiyle, Kapsayıcı İş Modeli çerçevesinde hayata geçirilen koleksiyon, binlerce kadının kalbinden, on binlerce kadının gardırobuna uzanıyor.

38 farklı seçenekten oluşan Koton El Emeği Koleksiyonu, sezonun öne çıkan renk ve desenlerinden oluşuyor. İndigo ve siyah çizgilerin dikkat çektiği tasarımlarda haki ve ekru renkleri de kullanılıyor. Kimono, bluz ve elbise tasarımlarının yer aldığı koleksiyon, renkli baskılar, pul ve boncuk işlemelerle farklılaşıyor. Stripes, poplin ve doğal dokulu kumaşlardan oluşturulan tasarımlar, modern detaylarla etnik esintileri bir araya getirerek sezonun en trend stillerini hedef alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe