Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güneş Sizden Yana

Vilebrequin, 40 yılı aşkın süredir plaj modasında sihirli bir dokunuşla St. Tropez sahillerinin şıklığını sunuyor.  Vilebrequin 2018 High ...

Vilebrequin, 40 yılı aşkın süredir plaj modasında sihirli bir dokunuşla St. Tropez sahillerinin şıklığını sunuyor. 

Vilebrequin 2018 High Summer Koleksiyonu’ndaki minimalist ve özgün tasarımlarıyla stil sahibi olmak isteyenleri modern cennete davet ediyor. "Soru sorma, sadece takip et!" mottosuyla plajda şık ve zamansız stili, lüks bir tatla birleştiren Vilebrequin’in High Summer 2018 Koleksiyon’unda serbest formlar, canlı renkler ve pastel tonlar hakim. Koleksiyonda öne çıkan tropik esintiler ve kaplumbağa desenleri, modernist bir resmin fırça darbeleri gibi hayat buluyor ve sizi bu resmin içine çekiyor. Net, enerjik ve asimetrik formlar vücudu şekillendirirken, karizmatik desenler heykelsi siluetler oluşturuyor.

Vilebrequin erkek koleksiyonu, gündelik giyim cazibesine sadık kalarak cesur renklerde, bol desenli şort mayolar, güneş ve deniz tonlarında rengarenk plaj gömlekleri, mesajlı basic tshirtler, polo yakalı tshirtler sunuyor. Vilebrequin’in “Glow in the Dark” koleksiyonu’ndaki özel kumaş teknolojisi ile karanlıkta parlayan desenlere sahip mayoları, sadece gündüz değil gece de erkeklerin dikkat çekici stilinin iddiasını devam ettiriyor. Vilbrequin’in sihirli dokunuşlarıyla şaşırtmak isteyen erkekler için ise gizli baskıların sadece suyun içinde ortaya çıktığı mayolardan oluşan ‘Aqua- Magic’ Koleksiyonu’, yılın suya ilk dalışını sürprizli bir hale getiriyor.

Şık ve zamansız stili ile Vilebrequin kadını, 2018 yazına, iddialı desenler, özel kumaşlar ile hazırlanan bikini vemayolar ile giriyor. Plaj kıyafetlerini aksesuarlar ile birleştirerek stiliyle fark yaratan kadınların yaz gardıbonun vazgeçilmezleri parçalar, elde ve omuzda taşımaya elverişli geniş kumaş plaj çantaları, mayo ve bikini üzerine giyilecek keten plaj gömlekleri, rahat pantolon ve bluzlar, üçgen formda bikiniler, yüzücü tipi mayolar, plaj elbiseleri ile plaj şıklığını tamamlıyor. Koleksiyonda kullanılan tarih öncesi hayvan figürleri, tropikal çiçekler, ateş dansı, uçuşan tüyler, kamufle olmuş kaplumbağalar, her baskı doğaya bir övgü niteliği taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi