Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her Tarza Hitap Eden Zarif Detaylar

Stiliyle her zaman bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, tatil planlarının yapıldığı yepyeni bir yaz sezonunu, konfor ve...

Stiliyle her zaman bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, tatil planlarının yapıldığı yepyeni bir yaz sezonunu, konfor ve kalitenin bir araya geldiği çok özel koleksiyonlarla karşılıyor.

Banana Republic’in, yeni sezon koleksiyonları tüm enerjisiyle yaza merhaba diyor. Renklerin, baskıların ve siluetlerin göz doldurduÄŸu kadın koleksiyonu zamansız şıklık arayışında olanlar için mükemmel alternatifler sunuyor. Erkeklerin günlük şıklıklarını konforla pekiÅŸtiren koleksiyondaki parçalar, sıcak günlerin aksine, erkeklere serinlik ve konfor vadediyor.

Her Tarza Hitap Eden Zarif Detaylarla Süslü Parçalar

Banana Republic’in kadın koleksiyonu sıcak yaz günlerinin sonsuz enerjisini gardıroplara taşıyor. Çizgilerin ve baskıların göze çarptığı koleksiyon, kadınlara zahmetsiz ve cool bir görünüm vadediyor.

Sportif ve feminen elbiseler, yüksek belli etekler ve çizgili Avery pantolonlar güneşin etkisini gösterdiği sıcak havalarda stilinize yenilik ve tazelik katıyor.

Her mevsim modası geçmeyen, rahat ve şık bir görünüm sunan ve gündüzden geceye rahatlıkla kullanabileceğiniz skinny ve crop model denimler bu sezonun da favori parçaları arasında yer alıyor. Koleksiyonda yer alan, yazın olmazsa olmazları keten takımlar ise ofis şıklığınıza sportif, modern ve yenilikçi bir görünüm katıyor.

Kusursuz bir stilin tamamlayıcıları aksesuarlarda güneş gözlükleri, hasır çantalar ve düz ayakkabılar bu sezon günlük şıklığınızın dikkat çeken parçaları olacak.

Banana Republic İle Bu Yaz Erkekler Hem Şık Hem Rahat

Grafik desenli tişörtler, polo tişörtler, vücut ısısını dengede tutan terlemeye karşı dayanıklı pantolon ve şortlar bu yaz taptaze ve canlı bir görünüm için favori parçalar arasında dikkat çekiyor.

Terletmeyen kumaÅŸ özellikli “Core temp technology” ile üretilen ve vücut ısısını dengede tutabilen pantolon ve ÅŸort modelleri yaz aylarının hareketli günlerinde erkeklerin kurtarıcı parçalarından olmaya aday.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da chino veya şortlarla rahatlıkla kombinleyebileceğiniz, desenler ve çizgilerle hareketlenen rengarenk polo tişörtler gardıroplardaki liderliğini koruyor.

Sezonun öne çıkan bir diğer parçası ise üstün kaliteli kumaşlardan üretilen traveller model denim pantolonlar, esnekliğiyle hareket özgürlüğü sağlayan ve özellikle seyahatler için öncelikli tercihlerden olan pantolonlar erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Erkek şıklığının vazgeçilmezi takım elbiseler ise düğünlerde farkınızı gözler önüne serecek. Mezuniyet partileri ve kutlamalara en iyi şekilde eşlik edecek olan pantolon-ceket kombinleri ve her tarza uyum sağlayan farklı desenlerdeki kravatlar şıklığınızı taçlandıracak.

Banana Republic’in kıyafetlerinizi hareketlendiren aksesuarlarından kemerler, güneÅŸ gözlükleri ve sneakers modelleri ile stilinize cool bir dokunuÅŸ katmanız ise kaçınılmaz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe