Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Paris’in ikonik gözlük markası

Tasarımı stille buluşturan Paris’in ikonik IZIPIZI unisex güneş gözlükleri ile rengarenk bir yaz Paris’in ikonik gözlük markası Izipizi, h...

Tasarımı stille buluşturan Paris’in ikonik IZIPIZI unisex güneş gözlükleri ile rengarenk bir yaz

Paris’in ikonik gözlük markası Izipizi, her yaştan insana farklı ihtiyaçlara yönelik güneş gözlükleri, bebek, çocuk ve yetişkin gözlükleri, ekran gözlükleri ve kayak gözlükleri ile hem şık hem fonksiyonel seçenekler sunuyor. Izipizi gözlükler, Türkiye’yi dünya trendleri ile tanıştırmada deneyimli Pop Corner’da ve Vakkorama’da satışa sunuluyor.

Izipizi, modanın ötesinde bir yaşam tarzı sunuyor

Izipizi birbirinden eğlenceli tasarımlarıyla her zevke ve yüze gülümseme katıyor. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyatla satışa sunulan rengârenk Izipizi gözlükler, modanın ötesinde bir yaşam tarzı sunuyor.

Izipizi kurulduğu 2010 yılından bu yana, tüm yaş gruplarında ve yaşamın her anında kullanım için kendini yenilemeye devam ediyor. Kullanıldıkları her yerde en çok unutulan objelerin başında gelmesinden yola çıkarak Izipizi gözlükler, bulundukları her ortamda kolayca fark edilmelerini sağlayan rengarenk tasarımlarıyla fark yaratıyor.

İlkbahar Yaz 2018 koleksiyonu

Izipizi İlkbahar Yaz 2018 koleksiyonu Rock Garden Limited Edition; spontane, doğal ve mineral güzellik kavramını benimseyen çöl bahçelerinden esinleniyor. Gri mermer, pembe granit, mavi ve beyaz kil renklerindeki Sun serisi % 100 UV3 uyumlu renkli lenslerle görüşünüze konfor sağlıyor. 7 eğlenceli rengi ile Sun serisi güneş gözlükleri, ultra hafif ve katlanabilir özelliği ile yanında ayırmak istemeyenlere taşıma kolaylığı sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe