Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın enerjisini ayaklarınıza taşıyor

İnci, hem rahat hem şık sandalet ve terlik modelleri ile yazın enerjisini ayaklarınıza taşıyor Yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer ...

İnci, hem rahat hem şık sandalet ve terlik modelleri ile yazın enerjisini ayaklarınıza taşıyor

Yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan sandalet ve terlikler, İnci 2018 Yaz koleksiyonunda aksesuar ve farklı materyallerle zenginleşiyor.

İnci terlik ve sandaletler, kendi stilini bohem tarzla birleştirmek isteyenlere hitap ederken, taşlı, incili ve topuk detaylı sandaletler yaz akşamı davetleri için gösterişli siluetler yaratıyor. Gladyatör sandaletler ise zamansız tavırlarıyla bu yıl yine moda sahnesindeler.

Sandalet ve terlikler bu yaz hem sportif hem de gösterişli siluetlerin karakterli tamamlayıcısı…

Taş, ip, inci, püskül ve sezonun en yeni hiti ponpon gibi detayların ön plana çıktığı koleksiyonda topuklarıyla da dikkat çeken sandaletler, yaz sezonunun kurtarıcıları arasında. Bu yaz, küçük topuklu terlikler farklı formlarda karşımıza çıkıyor. Kurdeleli ve rengarenk versiyonlarıyla heykelsi topuklar,denim ya da uçuş uçuş bir elbiseyle eşleşerek yazın optimist havasını stilinize taşıyor.

Rahat ve kusursuz bir görünüm için ise kare topuklu sandaletler konfor ve stil uyumunu bir arada sunuyor.

Bej, krem, kahverengi ve siyah gibi klasik renklerin zamansız görünümü yanı sıra, kırmızı ve mavi gibi canlı renklerle tasarlanmış modeller ile dinamik görünen kombinler yaratabilirsiniz.

Havuz kenarında veya plajda kullanıma uygun zarif ve feminen sahil modelleri için de İnci, minimalist öneriler sunuyor. Stilinize fark katmak istiyorsanız gündüzden geceye taşıyabileceğiniz İnci sandalet ve terlikleriniz ile sezonun en havalı adımlarını atabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi