Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kişisel İfadeler, Kişisel Renkler

Vans’ın kişisel deneyimlerden ilham alarak tasarlanan Color Theory koleksiyonu ile tanışın! Yeniliğin evrensel ikonu olan Vans, kişisel if...

Vans’ın kişisel deneyimlerden ilham alarak tasarlanan Color Theory koleksiyonu ile tanışın!

Yeniliğin evrensel ikonu olan Vans, kişisel ifadenin yaratıcı sonucu olan güzellikten ilham alarak yaratılan ve unisex tasarımları vurgulayan yeni Color Theory koleksiyonunu sunuyor.

Kadın ve erkek kıyafetlerinin arasındaki fark giderek belirsizleşirken, modellerdeki siluetler geleneksel cinsiyet kalıplarının dışına çıkıyor. Yeniliğe verdiği değeri her koşulda sürdüren Vans’in Color Theory koleksiyonu, kendi kişisel renk spektrumunu belirlemek isteyen herkese hitap ediyor.

Unisex ayakkabı modelleri, Vans’in kurulduğu ilk günden beri tasarım sürecinin ana noktalarından bir olmuştur. Color Theory koleksiyonu, bu bakış açısını kapüşonlu üstlere, tişörtlere ve aksesuarlara uyguluyor ve beş ana renkte sergiliyor. Herkese hitap eden ve herkes tarafından giyilmek üzere tasarlanan kıyafetler; minimal logonun kullanıldığı tek renkli tasarımlardan ve checkerboard deseninden oluşuyor.

Color Theory koleksiyonundaki kıyafetler Vans’in beş ikon ayakkabı modeli olan Authentic, Classic Slip-On, Era, Sk8-Hi ve Old Skool ile uyum içinde karşımıza çıkıyor.

Bütün ayakkabı ve kıyafet modelleri, unisex numara ve bedenlerle Vans mağazalarında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi