Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sahillerde “Tropikal” Rüzgarlar

Egzotik ruhunuzu dışa vuracağınız, yağmur ormanlarının serinliğinde hissedeceğiniz bir koleksiyonla Uzak Doğu’nun mistik ülkelerine tatile ç...

Egzotik ruhunuzu dışa vuracağınız, yağmur ormanlarının serinliğinde hissedeceğiniz bir koleksiyonla Uzak Doğu’nun mistik ülkelerine tatile çıkmaya hazır olun!

Plaj modasında trendlerinin öncüsü olan Penti, 2018 Plaj Koleksiyonu’yla bu yaz sezonuna da iddialı bir giriş yapıyor. Sezonun hit ürünleri ise markanın Tropic koleksiyonunda moda tutkunlarını bekliyor.

Eğlenceli ve renkli floral baskıların ön planda olduğu koleksiyonda, büyük yaprak figürleri, fresh görünümleri ile egzotik meyveler ve birbirinden renkli tarzda fırfır, bağlama detayları ile bikini, mayolar yer alıyor…

Renk hakimiyeti ise yeşilde. Tek omuz fırfır detayları ile trend olan crop toplar, tropik desenlerin olduğu kimonolar, rahat kesimleri ile vazgeçilmez olan dantel tulumlar Tropik koleksiyonun bir numaralı tamamlayıcıları arasındaki yerlerini alıyorlar. İri ve püskülleri sıklıkla göreceğimiz küpeler, neon renkleri ile göz alıcı bileklikler, yazın en trend parçalarından olan saç bantları ve bandanaları, çeşitli kesimleri ile renkli güneş gözlükleriyle renk cümbüşüne katılabilir, 70’lerin çiçek çocuklarına göz kırpabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi