Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıcağa Karşı En Havalı Çözüm

Spor giyimin üstün performans markası Columbia’nın yazkoleksiyonu, ister deniz kenarında şezlongunuzda güneşlenirken, ister en zorlu açık ha...

Spor giyimin üstün performans markası Columbia’nın yazkoleksiyonu, ister deniz kenarında şezlongunuzda güneşlenirken, ister en zorlu açık hava aktivitelerinde sıcağa karşı en havalı çözümü sunuyor.

Macera tutkunları bu yaz, Columbia’nınaktif yaşam tutkunlarının hayat felsefesini yansıtan tasarımları ve sıcağa karşı çözüm olacak teknolojileri ile serin ve konforlu bir sezonun tadını çıkaracak. Rengarenk şortlar, hafif gömlek ve t-shirtler, serin tutan pantolonlar ile Columbia spor giyimi macera tutkunlarının aktif yaşam felsefesi ile buluşturuyor.

Outdoor ve aktif yaşam tutkunları, yazın kavurucu sıcaklarından, rüzgarlardan ve güneşin zararlı ışınlarından Columbia ile korunuyor. Güneşin zararlı UVA - UVB ışınlarını engelleyen ve serin tutan ürünler ile ister tatilde ister şehirde kendinizi anın tadını yakalamaya bırakın!

Yaz aylarında hem şehirdeki günlük aktivitelerinizde hem de doğada geçireceğiniz keyifli zamanlarda Columbia ürünleri güvenilir dostunuz olarak her an yanınızda.

Koleksiyonda yer alan yumuşak ve hafif dokulu t-shirtler ve gömlekler güneşin zararlı ışınlarından korunmayı sağlayan giyilebilir teknoloji Omni-Shade, nemi emerek serinlik sağlayan Omni-Wickve güneş ışınlarını geri yansıtarak serin tutan Omni-Shade Sun Deflector teknolojileri ile macera sever yaşam tarzı tatil ruhu ile buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi