Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tesettür ve Pınar Şems

Giyim sektörü günümüzde hem dünyada hem ülkemizde çok gelişmiş olup, ülkemiz bu konuda pek çok ülkeye öncü olmaktadır. Özellikle kapalı giyi...

Giyim sektörü günümüzde hem dünyada hem ülkemizde çok gelişmiş olup, ülkemiz bu konuda pek çok ülkeye öncü olmaktadır. Özellikle kapalı giyim artık çok farklı çeşitleriyle giyim sektörünün büyük bir parçasını oluşturmaktadır. Tesettür ve Pınar Şems

Tesettürlü bir kadın, öncelikle kıyafetlerinin vücuduna yapışmamasına özen göstermektedir. Bu nedenle daha bol kesimli, vücudun belli bölgelerini belli etmeyen seçimler yapmak daha doğru olmaktadır. Bunun için seçim yaparken tesettürün belli kurallarını göz ardı etmemekle işe başlamak gerekir.

Pantolon seçimlerinde buna dikkat etmek özellikle tercih edilmelidir. Dar pantolon tercihi varsa, mutlaka üzerine tunik dediğimiz parçaları kullanmak, tesettürün kurallarına uymak açısından gereklidir. Kumaş pantolonlar tesettürlü hanımların iş ve sosyal hayatında büyük bir kurtarıcı olmuştur. Hem rahat hem de şık kumaş pantolonlarının altına seçilen ayakkabılar gidilecek yere göre değiştirildiğinde şık kombinler oluşturmak mümkündür. Eşarp tercihini de kıyafetin durumuna göre seçmek modayı takip etmek açısından önemli bir püf noktasıdır. Dikkat çekmek istenilen nokta eşarpsa, daha gösterişli, işlemeli, pırıltılı seçenekler hem özel yerlerde hem de günlük hayatın içinde çok gösterişli bir görüntü oluşturmaktadır. Ancak kıyafet abiye ya da dikkat çekici bir kombinse, eşarbında gösterişli olması, hem eşarba hem de kıyafette fazla abartılı gelebilmektedir. Ten rengiyle ve kıyafetle uyum içindeki çiçekli, ekoseli, dantelli, ışıltılı başörtüler, tesettürlü kadınların her ortama ayak uydurabildiğini gözler önüne sermektedir.

Elbette tesettürlü olmak demek, yazın tadını çıkaramayacağınız anlamına gelmemektedir. Yazın incecik feraceler üfür üfür ve yapışmaz olduğu için en çok tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Ferace genelde içine bluz, gömlek, tişört gibi parçalarla birlikte kullanılır ve dışarı çıkarken mutlaka üste alınır.

Her mevsim, ince ya da kalın kumaştan üretildiği için rahat kullanımlıdır. Pardesü dediğimiz parçaların başka bir varyasyonudur ancak genelde rahat kullanıldığı için her yerde giyilebilmektedir. Uzun etekler mevsime göre yine büyük bir kolaylık sunmakta ve tesettür giyimin büyük bir parçası olmuştur. İş hayatında tesettürlü kadınların her tür ayakkabıyla rahatlıkla kombinlediği uzun etekler, her çeşit kalite kumaştan rahatlıkla bulunmaktadır. Hırka modelleri uzun eteklerin hem de pantolonların üzerine çok kullanılan ve şıklığı tamamlayan parçalar olarak, çalışan tesettürlü kadınların vazgeçilmez kombinleri arasında yer almaktadır.

https://www.tesetturhome.com/pinar-sems

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi