Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tommy Hilfiger'a iki yeni marka elçisi

Hailey Baldwin ve Winnie Harlow, küresel marka elçileri olarak Sonbahar 2018 ‘TOMMY ICONS’ kapsül kadın giyim koleksiyonu için çekilecek kam...

Hailey Baldwin ve Winnie Harlow, küresel marka elçileri olarak Sonbahar 2018 ‘TOMMY ICONS’ kapsül kadın giyim koleksiyonu için çekilecek kampanyada rol alacak.

Tommy Hilfiger, model Hailey Baldwin ile model ve aktivist Winnie Harlow'un TOMMY HILFIGER Sonbahar 2018 koleksiyonu için yeni küresel marka elçileri olduğunu duyurdu. Baldwin ve Harlow, markanın moda, sanat, müzik ve eğlence dünyasında yarının ikonlarını kutlayan küresel kampanyası kapsamında Sonbahar 2018 TOMMY ICONS kapsül kadın giyim koleksiyonunun yüzleri olarak rol alacak.

Tommy Hilfiger, yeni marka yüzleri için şunları söyledi: “Dünyanın en aranan süper modelleri arasında yer alan Hailey Baldwin ve Winnie Harlow, yarının ikonları haline gelirken güçlü bir dinamizm ve enerjiyle izleyenleri büyülüyor. Gelecek nesil Tommy kadınlarına öncülük ediyor, her şeye özgüven ve iyimserlikle yaklaşıyorlar. Bu ortak nitelikleri ve değerleri nedeniyle aramıza hoş geldiniz demekten heyecan duyuyorum. ”

Hailey Baldwin yeni işbirliği konusundaki duygularını şöyle ifade ediyor: “Moda benim için bireyselliğimi dünyaya ifade etme yöntemi, TOMMY HILFIGER tasarımlarının da cesur ifadeler için mükemmel olduğunu düşünüyorum. Her görünümü kendime özgü hale getirmeyi seviyorum ve Sonbahar 2018 TOMMY ICONS stiline getirdiğim yorumları markanın hayranlarını göstermek için sabırsızlanıyorum.”

2017 Moda Ödülleri'nde “Yılın Modeli” olarak aday gösterilen Winnie Harlow, milyonlarca takipçisiyle etkileşim kurduğu sosyal medya kanallarındaki geniş erişimi aracılığıyla bireyselliği ve pozitif beden imajını kutlamaya tutkuyla bağlı. “Her zaman kim olduğunuza inanmanın ve kuralları yıkmanın gücüne inanıyorum. Bu nedenle gerçekten bu ruhu paylaşan inanılmaz bir tasarımcıyla çalışmaktan gurur duyuyorum” diyen Winnie Harlow şöyle devam ediyor: “Markanın klasik cool stilini çok seviyorum ve favori parçalarımı tüm TOMMY HILFIGER hayranlarıyla paylaşmaktan heyecan duyuyorum. ”

TOMMY HILFIGER markası, geçmişinden bu yana pop kültür ve spor ikonlarıyla yakın çalışmalarıyla biliniyor. Amerikalı tasarımcı bir süre önce dört kez Formula One® Dünya Şampiyonu olan İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile işbirliğini duyurmuştu. TOMMY HILFIGER erkek giyimi küresel marka elçisi olan Hamilton, Sonbahar 2018 sezonunda lanse edilecek TommyXLewis ortak koleksiyonu için de markayla çalışıyor. Tommy Hilfiger bu sene başında açıkladığı üzere Formula 1’de dört Dünya Şampiyonluğu bulunan Mercedes-AMG Petronas Motorsport ile Resmi Giyim Sponsoru olarak uzun süreli bir anlaşmaya da imza atmış bulunuyor.

Markanın dostları ve takipçileri #TommyHilfiger etiketini ve @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi