Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar-Kış pijama koleksiyonu yeni gözdeniz olacak

LC Waikiki, şıklığınızın yanı sıra rahatlığınızı da düşünerek tasarladığı Sonbahar-Kış Kadın Pijama Koleksiyonu’yla sizi güzel bir uykuya ha...

LC Waikiki, şıklığınızın yanı sıra rahatlığınızı da düşünerek tasarladığı Sonbahar-Kış Kadın Pijama Koleksiyonu’yla sizi güzel bir uykuya hazırlayacak.

Her yaşa her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesiyle şıklığın vazgeçilmez adresi olan LC Waikiki, Sonbahar – Kış Kadın Pijama Koleksiyonu’nu sundu. LC Waikiki’nin, Navy, Pink Dream ve Luxury olmak üzere üç farklı temayla hazırladığı yeni Pijama Koleksiyonu, her tarza hitap ediyor.

Lacivert ve bordonun hakim olduğu, koyu zeminler içinden modernize çiçek grafiklerini kullanarak tasarlanan pijamalar, şıklığından vazgeçmek istemeyenleri Luxury temasında buluşturuyor. Luxury teması, saten ve dantel severlerin de gözdesi olmaya aday.

Pamuklu kumaş ve rahat bir dikimle hazırlanan Pink Dream serisi ise ortamının sıcaklığını yansıtıyor. Pembe, gri ve ekru renklerin hakim olduğu Pink Dream serisi, sevimli kedi karakterleriyle de eğlenceli bir pijama keyfi sunuyor.

Navy koleksiyonu hem şık hem sportif olmayı seven, rahatlıktan ödün vermeyenler için hazırlandı. İndigo, mavi ve gri gibi gece renklerinin yer aldığı temada yıldızlı tasarımlar ve sloganlı grafikler pijamanın şıklığını tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe