Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dünyamızı zenginleştirecek yeni bir bir sezon

Günlük hayatı eşsiz hayal ve duygulardan ilham alan tasarımlarla renklendiren BEYMEN Club, sonbahar ikliminin hakimiyetindeki geçiş sezonund...

Günlük hayatı eşsiz hayal ve duygulardan ilham alan tasarımlarla renklendiren BEYMEN Club, sonbahar ikliminin hakimiyetindeki geçiş sezonunda doğal renklerle kusursuzca dengelenen rafine siluet ve detaylarla zenginleşerek, sizi serin kış günlerine doğru masalsı bir yolculuğa davet ediyor. 

Güçlü bir bağ ile tutunduğu köklerden beslenerek yeniyi yaratan, özündeki modernlik ve iyimserlikten ödün vermeyen tasarımlar kişiye kendi ifadesini çok rahat yansıtabildiği, kendi içinde kurallardan uzak, tamamen kendi yaratacağı özgün anlatımı yakalayabilme şansı tanıyor. BEYMEN Club Pre Fall 2018 Koleksiyonu, kişiliğimizi ve duygularımızı yeni ve özgürce ifade ederken, aynı zamanda dünyamızı zenginleştirecek yeni bir bir sezon müjdeliyor.

BEYMEN Club Pre Fall 2018 Koleksiyonu, mevsim geçişinde zamansız ve sakin tarzından ödün vermeyen, parıltılı ve özel detaylarla zenginleşen tasarımlar ile sezonu karşılıyor. Kendine özgü stilini çok özel düşünülmüş detaylarla harmanlayan koleksiyonun ana parçaları ise gözalıcı renk ve desenlerin hakimiyeti altında.

BEYMEN Club Kadın Pre Fall 2018 Koleksiyonu’nda; güçlü bir romantizm duygusuna sahip çiçek desenli elbiseler, sevimli orman hayvanlarının yer aldığı özel baskılı kumaştan hazırlanan ipek gömlekler, puantiye desenli plise etek ile tamamlanan sloganlı sweatshirtler ya da BEYMEN Club’ın sevilen kaz logosu işlemeli ışıltılı t-shirtler, bağlama detaylı kadife terlikler, deri, kumaş ve taş işlemelerin bir arada kullanıldığı fonksiyonel çantalar göze çarpıyor.

BEYMEN Club Erkek Pre Fall 2018 Koleksiyonu’nda ise reflektör baskılı tshirtler, çıkarılabilir kapüşonlu ceketler, eşofman rahatlığındaki dokuma pantalonlar, baskılı gömlekler koleksiyonun genç görünümünü tamamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe