Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Keşfetmenin özgürlüğünü yaşayacaksınız

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia sezona iddialı bir giriş yapıyor. İster doğada patikalarda, ister şehrin işlek caddelerin...

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia sezona iddialı bir giriş yapıyor. İster doğada patikalarda, ister şehrin işlek caddelerinde Columbia Trail konsepti ile keşfetmenin özgürlüğünü yaşayacaksınız.

Yeni sezonda Columbia ile macera şehre dönüyor. Outdoor ve macera tutkunlarının olduğu kadar şehirde aktif ve konforlu bir yaşam tercih edenlerin markası Columbia, Sonbahar mevsiminin değişken hava koşullarına mükemmel uyum sağlayan “Trail” konsepti ile yepyeni maceraların kapısını açıyor. Sonbahar yağmurlarına karşı gardını Columbia ile alan outdoor severler, kuru ve konforlu bir sezonun tadını çıkarıyor.

Sonbahar mevsiminin olmazsa olmazı aniden bastıran yağmurlar için özel olarak geliştirilen Omni-Tech teknolojisine sahip yağmurluklar, nefes alabilen- sugeçirmez özellikleri ile doğanın tüm sürprizlerine karşı koruma sağlarken, gelişmiş rüzgar engelleme teknolojisi Omni- Wind Block ile güçlendirilen rüzgarlıklar sezon boyunca en yakın destekçiniz olacak.

Su geçirmeyen ve leke tutmayan Omni-Shield teknolojisi ile desteklenen mont ve çantalar ile Columbia kuru ve konforlu bir sezonu garantiliyor. Teri hızla buharlaştıran ve hava alan Omni-wick teknolojili gömlek ve pantolonlar ise ani hava değişimlerinde yardımcınız olacak.

Columbia tarafından hem doğada hem de şehirde tüm engelleri aşmak için tasarlanan ayakkabı koleksiyonu hafif yapısıyla dikkat çekiyor. Özel köpük sistemi ile desteklenen hafif taban yapısı konforlu bir kullanım sağlarken, farklı zeminlerde güçlü tutuş sağlayan Omni-Grip ve tabandan alınan darbeleri yumuşatan Techlite teknolojili ürünler sezonun tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe