Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Konforlu ve uzun koşulara davet ediyor

Under Armour’ın yeni koşu ayakkabısı Bandit 3 sizi, konforlu ve uzun koşulara davet ediyor Global performans spor giyim ve aksesuar markas...

Under Armour’ın yeni koşu ayakkabısı Bandit 3 sizi, konforlu ve uzun koşulara davet ediyor

Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, yeni ürünleri ile, koşu alanında fırtına gibi esmeye devam ediyor. İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour’ın koşu kategorisindeki en yeni ayakkabısı Bandit 3, Ekim ayı itibariyle Under Armour koşu ayakkabıları ailesine katılıyor.

Bandit serisinin üçüncü versiyonu Bandit 3 koşu ayakkabısı, çok yönlü ve hafif bir stil sunuyor. Under Armour’ın yeni koşu ayakkabısı, koşu sırasında yerden gelen etkiyi absorbe eden ve koşuculara enerji sağlayarak rahat bir koşu deneyimi sağlayan yeni Charged Cushioning™ teknolojisine sahip olmasıyla da dikkat çekiyor.

Kusursuz tasarıma ve çok iyi performans değerlerine sahip yeni Bandit 3, dikişsiz topuk yapısıyla ayağa daha iyi oturuyor ve sanki ayakkabı ayağın bir uzantısıymış gibi bütünlük sağlıyor. Ayakkabının üst kısmı mükemmel hissettiriyor ve her hareketle esneyen yapısı ile uzun koşular için ideal bir tercih oluyor. Perfomans odakları koşucuların isteklerini yerine getirmesinin yanı sıra, Bandit 3, günlük kullanım için de şık bir alternatif oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe