Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sitilinizi bir üst seviyeye çıkartın!

İskoçya’dan Sevgilerle! Ekose Etekler, Montlar, Pantolonlar ve Ceketler… Benetton ile Sitilinizi Bir Üst Seviyeye Çıkartın! Neden mi ekose...

İskoçya’dan Sevgilerle! Ekose Etekler, Montlar, Pantolonlar ve Ceketler… Benetton ile Sitilinizi Bir Üst Seviyeye Çıkartın!

Neden mi ekose? Çünkü aynı anda hem kullanışlı, zarif ve olgun hem de güncel, bağımsız ve alışılagelmişin dışında. United Colors of Benetton’un yeniden yorumladığı ekoseler ile geçmişten alıntı yapan modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kurt Cobain’i hatırlayın; İskoçya’nın ekosesini grunge stilin olmazsa olmazı yapmıştı. Benetton’da bu akımdan yola çıkarak kareli deseni esnek kumaşlı pantolonlarla birleştiriyor ve postal botlarla ve deri ceketlerle giyilmek üzere üç farklı renkte karşımıza çıkartıyor

Ekose, kovboy stilinin de esas parçalarından biri. Kasabalı ekose; viskoz gömleklerde, küçük kareli ceketlerde ve farklı kesimlerdeki yapay kürkle detaylandırılmış kabanlarda hayat buluyor. Uzun ekose paltolar hem zamansız bir görünüm sağlayacak hem de yünlü içerikleriyle kışı sımsıcak geçirmenizi sağlayacak.

Zamansız ekose deseni klasik kapüşonlu duffle kabanlarda yapay deri ile detaylandırılıyor. United Colors of Benetton, böylesine klasik bir parçanın taşlanmış kotlarla tamamlandığında beklenmedik bir görünüm yaratacağını kanıtlıyor!

Erkek modası da minimal montlar, oduncu gömlekler ve pantolonlar gibi zamansız parçalar ile İskoçya’nın ekosesinden en az kadınlar kadar etkileniyor. United Colors of Benetton’un ekoseden aldığı güçle bir araya getirdiği; vintage, punk ve rock stili sayesinde bu sezon hata yapma şansınız yok!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe