Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sokak stili yeni sezonda şehri fethediyor!

Yeni sezonda şehrin caddelerini, sokak stiliyle fethetmek isteyen stil tutkunları SOREL’in Sonbahar-Kış 18-19 koleksiyonu ile çabasız şıklığ...

Yeni sezonda şehrin caddelerini, sokak stiliyle fethetmek isteyen stil tutkunları SOREL’in Sonbahar-Kış 18-19 koleksiyonu ile çabasız şıklığı yakalıyor! Yeni sezonun en favori rengi bordo’ya bürünen modern sneaker’lar ve botlar, Sonbahar stilini tamamlıyor.

Yeni sezonda şehrin koşturması içinde şıklığından ödün vermeden konforu arayanların kurtarıcısı olan SOREL’in geniş ürün yelpazesi ile ister hafta sonu etkinliklerinde ister ofiste göz alıcı şıklık ve konforun keyfini yaşayacaksınız.

Trendlerin öncüsü SOREL, çabasız şıklığın anahtarını sunan modern sneaker akımını yeni sezonda da sürdürüyor. Koyu bordo tonlarda, kalın taban yapısı ile dikkat çeken sneaker modelleri, cesur stili ile dikkat çekmeyi seven moda tutkunlarını bekliyor.

SOREL’in şık tasarımları ile dikkat çeken sıcacık botları ise yaklaşan kışın soğuk yüzüne karşı geliyor. Spor şıklığın adresi SOREL’in zengin koleksiyonu ile şehrin ışıkları yılın en soğuk günlerinde bile sizin üzerinizde olacak.

En kaliteli deriler vekeçe, yün gibi doğal içeriklerin mükemmel işçilik ile harmanlandığı SOREL Sonbahar-Kış 18-19 koleksiyonu sezonun en taze trendlerini modern şehirlilerin beğenisine sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi